Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Vill du få reda på alla dessa uppdateringar direkt de inträffar? Då är våra RSS-kanaler perfekt för detta. Via dem kan du även få hem våra nyheter på samma snabba sätt.

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 34 35 36 | Nästa

Fler bildsidor tillbaka

Uppdatering för Allmänt gjord 2013-05-05 17:36:25

Flera bildsidor har i åratal varit borttagna. Men nu är fler av dem tillbaka. T.ex. till FF1, FF2, FF6, FF11, FFX-2, och FF12-sajterna. Så får vi se om jag hittar fler såna borttagna/trasiga sidor senare.
Till påverkad sida »

FFUF 2012

Uppdatering för Communityn gjord 2012-03-15 12:34:17

Vissa har sett det redan, de flesta ser det väl när de loggar in. FFUF-sidorna är nu uppe. Allt är inte uppdaterat, utan kommer uppdateras allteftersom. Håll lite utkik!

Och anmäl er för @!#?@!
Till påverkad sida »

Gott nytt år!

Uppdatering för Communityn gjord 2011-12-31 16:52:04

Klockan börjar dra iväg och det är dags för många att inleda sitt nyårsfirande (om man inte redan börjat).
Därmed önskar jag och adminkåren er på FFU ett gott nytt år!

Sir Seb
Till påverkad sida »

Finito

Uppdatering för Communityn gjord 2011-07-11 18:21:04

Som det ser ut i nuläget, kan årets FFUF komma att bli det sista (i alla fall med mig och Jörgen bakom rodret). Jag vet att detta har sagts förut, men efter att ha sett mentaliteten kring årets fest, känner vi att vi har fått nog.

Självklart känner vi att det är skitkul att träffa våra medlemmar, men tyngden av att planera, ligga ute med egna pengar, fixa och dona väger just nu mer än det. Vi är i skrivande stund 26 medlemmar som ska åka på årets evenemang, och knappt hälften har, bara med dagar kvar till sista anmälnings- och betalningsdag betalat. Detta oroar mig djupt.
Att känna säkerhet för att vi ska bli tillräckligt med folk är A och O för att orka fixa detta åt er.
Att folk knappt loggar in dagarna innan FFUF för att kolla eventuell information är också oroväckande. Kommer hälften av de som anmält sig bindande bara skita i festen?

För varje år som går blir vi bara färre och färre, vilket gör allt svårare. Detta gör i sin tur att det lutar åt en sista FFU-fest.

Seb
Till påverkad sida »

OBS! LÄS DETTA MEDDELANDE!

Uppdatering för Communityn gjord 2011-02-16 11:12:47

Har lagt upp en poll angående ett FFUF. För att jag ska kunna få en korrekt bedömning av läget, vill jag inte att folk röstar mer än EN gång och jag vill inte att folk som vet att de inte kommer dyka upp, ska rösta över huvudtaget.

Seb
Till påverkad sida »

God jul!

Uppdatering för Communityn gjord 2010-12-24 12:31:33

Då jag har ypperligt bråttom, lämnar jag bara ett kort meddelande.

God jul FFU, önskar Webmaster med crew.

P.S Ninjas existerar! Kolla bara! Puss!
Till påverkad sida »

Kom igen nu...

Uppdatering för Communityn gjord 2010-06-27 10:17:42

Jörgen skrev nyligen ett inlägg i en metalbandtråd. Jag tänker styrka hans inlägg, genom en form av ett pressmeddelande här. Ingenting som varken ska eller behöver diskuteras vidare. Jag ber er bara att ta en tankeställare. Alla behöver inte ta åt sig.

Attityden här på sidan går bara med en 90-graders vinkel neråt. Detta har pågått ett tag, rentav känns det som att det drog igång ordentligt strax innan Bobby försvann och jag tog på mig att ta över i hans ställe.
Jag och den kvarstående adminkåren (och nu är vi inte många) gör dagligen vårt bästa för att sidan ska vara så tillfredsställande som möjligt för alla på sidan. En del gillar somliga saker, andra inte. Man kan inte alltid vara nöjd, men man kan alltid göra det bästa av situationen.

Men om vi hoppar tillbaka lite till Bobbys avhopp. Varför tror ni att han inte ville mer? Det är inte direkt så att han bara kände att han var färdig med sidan. Hans mästerverk som han jobbat med i över tio års tid. Tänk er själva att sitta och slita med samma saker dagligen utan att få något vettigt tillbaka.

Jag var inne på samma spår som Bobby för ett tag sen. Jag orkade helt enkelt inte mer. Hade ingen lust. Varför skulle jag fixa funktioner, säga åt folk som beter sig illa och planera en träff åt andra när folk bara gnäller och kastar paj? Många användare har tröttnat och antingen slutat logga in, eller avreggat sig från sidan, flera av dessa har varit administratörer.

Såhär får det inte vara. För allas trivsel måste detta få ett stopp. Vi kan inte hålla på och vara otrevliga mot varandra. Det måste hållas en trevlig ton i forumet. Så enkelt är det.
Jag vet inte om straff är det bästa sättet att handskas med situationer, men just nu kör vi på det.

Om en administratör ser något som denne tycker är väldigt ohyfsat och otrevligt, kommer denne säga till mig och jag kommer då att stänga av personen i fråga från forumet på obestämd tid, alternativt tills personen i fråga har bett om ursäkt till FFU via mig eller administratörerna.

Jag gillar inte det här, men det är tyvärr så det får bli.

Seb
Till påverkad sida »

Topplistan äntligen lanserad!

Uppdatering för Communityn gjord 2010-06-20 13:43:16

Efter många om och men (och en jävla massa glömska och lathet från min sida ;P) är topplistan nu uppe på communityn.

Det kan komma att jag kommer lägga till fler listor på den i framtiden. Inte säkert, men kanske...

Seb
Till påverkad sida »

Treasure Hunt [FFU EDITION]

Uppdatering för Communityn gjord 2010-05-18 15:45:26

Som de flesta troligen inte undgått, skulle vi idag stänga ner FFU för att ostört kunna uppgradera vår databas vi har här på FFU. Detta kan läsas mer om här!

Detta har dock medfört en del komplikationer och efter tre timmars felsökande och fixande har vi nu fått igång det mesta. Men för varje fel ni hittar som har med detta att göra, kommer ni bli belönade med 5000 gil.

Happy hunting!

Seb
Till påverkad sida »

FFUF-omröstning.

Uppdatering för Communityn gjord 2010-04-12 11:04:53

Då var det äntligen dags att dra igång. Det första vi måste göra är att bestämma helg. Det kommer antingen bli vecka 29 eller vecka 30. Men för att omröstningen ska bli så optimal som möjligt, får den endast röstas av de som har tänkt att komma på FFUF. Man får även bara rösta en gång.

Detta är ju givetvis för att jag ska se så allt blir rätt. Så försök att låta bli att rösta om man inte tänkt komma.

Sir Seb.
Till påverkad sida »

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 34 35 36 | Nästa