Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Vill du få reda på alla dessa uppdateringar direkt de inträffar? Då är våra RSS-kanaler perfekt för detta. Via dem kan du även få hem våra nyheter på samma snabba sätt.

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 34 35 36 | Nästa

Massa uppdateringar

Uppdatering för Bravely Default gjord 2015-03-15 13:33:27

Guiden till Kapitel 5 är nu färdigskriven. Den nya stilen är mer berättande och förklarande än punktlistorna på de tidigare kapitlena. Guiden till Kapitel 6 är också snart färdigskriven!

Jag har också lagt in flera nya bosstips, samt förbättrat flera gamla allt eftersom jag kommit på nya knep. Har du problem med Orthros, Rusalka eller Chaugmar i kapitel 5 och 6 så läs de nya tipsen!

Dessutom är alla Genome Abilities (till Vampire) uppdaterade med en massa ny info på hur du lär dig alla. Och så har vi den nya sidan som listar alla Blå kistor i spelet och vad som finns i dem. Sist men inte minst så har Summons-sidan förbättrats väldigt.
Till påverkad sida »

Guide till Kapitel 5 nästan klar

Uppdatering för Bravely Default gjord 2015-03-10 16:17:56

Då har jag plockat upp detta fantastiska spel igen och spelar några timmar. Jag har nästan klarat av kapitel 5, så guiden är uppdaterad till att berätta hur du tar dig igenom denna del i spelet. Har skrivit på ett mer berättande sätt än tidigare kapitel som skrevs som punktlistor.

Dessutom la jag in riktigt bra tips på de fyra bossarna från kapitlet. Jag påbörjade också en egen sida med info om alla Genome Abilities en Vampire kan lära sig och vart.
Till påverkad sida »

Alla bossar inlagda

Uppdatering för Bravely Default gjord 2015-03-01 15:39:13

Alla bossar från guiden - så långt som den kommit - har nu lagts in som egna sidor på Bossar-sidan. Jag har lagt in data om HP och svagheter på de flesta. I guiden ser man nu namn och HP på alla bossar och kan lätt klicka på bossens namn för att få en sida med mer detaljerade tips på hur man kan besegra bossen.
Till påverkad sida »

Förbättrad och flyttad sajt

Uppdatering för FFXII gjord 2015-02-21 19:27:21

Den största förändringen är att sajten lämnat vårt gamla knöliga system och lagts in i vårt nya smidiga WordPress-system. Dessutom körs sajten på vår senaste uppdatering (version 1.5) av vårt FFU-theme. Jag har också rensat bland alla sidor, bilder och information och lagt upp mer saker där det fattats, samt gett allt bättre struktur och uppdelning.
Till påverkad sida »

Flyttad och förbättrad sajt

Uppdatering för FFXI gjord 2015-02-21 19:27:00

Lite rensning av bilder och övrigt innehåll, förbättrad struktur på innehåll, och lite annat smått. Den största förändringen är att sajten lämnat vårt knöliga gamla manuella system och lagts in i vårt nyare WordPress-system. Dessutom körs sajten på vår senaste uppdatering av FFU-themet, 1.5.
Till påverkad sida »

Ny “Vanliga frågor”-sida

Uppdatering för FFVII gjord 2014-12-06 14:19:40

Jag har sett att väldigt många som kommer till denna guide söker sig information om en specifik sak. Speciellt intresserade är besökarna av utgrävningsplatserna i Bone Village samt hur man får de två “hemliga” karaktärerna Yuffie och Vincent. Därför skapade jag en Vanliga frågor-sida där alla dessa frågor besvaras rakt av. Ett ställe att få svar utan att behöva leta runt en massa.
Till påverkad sida »

Flyttad och omdesignad sajt

Uppdatering för FFI gjord 2014-12-03 21:10:18

Tidigare låg vår sajt om det allra första Final Fantasy-spelet i ett väldigt tungt och dammigt gammalt system. Detta har nu fått stryka på foten och vi har flyttat sajten till ett nytt och mycket bättre system. Samtidigt har sajten fått en fin och modern design. Jag passade också på att uppdatera med lite fler bilder, och lite andra småjusteringar.
Till påverkad sida »

Sajten får ny design

Uppdatering för FFII gjord 2014-12-03 21:09:56

Vi har flyttat ut sajten från ett gammal dåligt och tungrott system till vår nya WordPress-server. Samtidigt får sajten en ny och fräsch (för att inte säga välbehövlig) uppdaterad design. Allt innehåll har också gåtts igenom och fått sig några mindre justeringar och uppdateringar, bland annat har alla karaktärer egna sidor, det har lagts upp fler nya bilder, med mera.
Till påverkad sida »

Ny design på sajten

Uppdatering för FFXIII gjord 2014-12-03 21:09:35

Vår FF13-sajt (den kanske minsta sajten vi har) har nu flyttats över till vår nya WordPress-server. Samtidigt har sajten fått sig ett litet lyft i form av en helt ny och fräsch design. Det har även lagts till bilder på alla karaktärer, och ett antal blandade bilder från spelet.
Till påverkad sida »

Ny FF4-sajt, med ny info

Uppdatering för FFIV gjord 2014-11-15 14:48:05

Detta är den fjärde guide-sajten i vårt nya system som lanserades med en ny FF7-sajt förra året. Allt ligger nu lättadministrerat i WordPress, ett av världens största system för att hantera hemsidor. Så det blir lite lättare att fylla på med information, sidor, och att flytta runt på dem.

Nytt tillsammans med denna nylansering av FF4-sajten är att vi nu också har helt nya sidor om de olika versionerna av spelet, en ordlista som hjälper dig att hålla isär de olika orden i de olika versionerna av spelet, samt en mängd nya bilder och förbättrad guide och boss-info!

Bidra gärna med egen information och hjälp oss bygga den bästa svenska FF4-guiden!
Till påverkad sida »

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 34 35 36 | Nästa