Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Vill du få reda på alla dessa uppdateringar direkt de inträffar? Då är våra RSS-kanaler perfekt för detta. Via dem kan du även få hem våra nyheter på samma snabba sätt.

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 34 35 36 | Nästa

Kredit och SMS-systemet nerlagt

Uppdatering för Communityn gjord 2015-07-31 13:21:49

Jag har beslutat att lägga ner systemet där man kunde köpa krediter på FFU genom att skicka in SMS till oss, på grund av flera anledningar. Att byta användarnamn nu är därför bara möjligt om man tidigare samlat på sig krediter. Det är möjligt att vi gör om detta i en avlägsen framtid om det skulle bli ett jätteproblem.

// Webmaster
Till påverkad sida »

Nytt innehåll och mindre ändringar

Uppdatering för FFVII gjord 2015-07-30 14:54:49

Jag håller på lite och testar olika förbättringar på vårt innehåll, och då passar vår stora FF7-sajt bra som försökskanin. En helt ny funktion finns nu på Independent Materia-sidan där du kan snabbfiltrera / söka direkt på sidan efter den materia du vill ha. Du får också en översiktlig länklista på alla materior för att snabbt hitta rätt istället för att scrolla runt på sidan. Även Fordon-sidan har fått en liknande meny, den listar alla fordon i topp som länkar och du kan klicka på nån av länkarna för att komma direkt ner till valt fordon. Fler sidor kommer få dessa funktioner inom kort.

Testar också ett nytt upplägg på vapen-sidan. Den är väldigt rörig, massa information på varje rad och det är svårt att få fram det man är ute efter. Dessutom är beskrivningen på hur man får vapen och annan info oftast väldigt dålig, och ibland syns den inte helt på grund av en bugg i hur det är upplagt. Så jag har ändrat om på alla Reds vapen, gjort det mer lätt att läsa om dem, och förbättrat informationen. Dessutom la jag till en "Vanliga Frågor" om hans Behemoth Comb som inte är den lättaste att hitta.

Sist men inte minst så har Zack fått sig en helt egen karaktärssida. Och nya tips till att besegra bossen Dyne har lagts upp.
Till påverkad sida »

Grafisk bugg fixad

Uppdatering för Communityn gjord 2015-07-08 11:25:48

I toppen av sajten sedan igår var det helt vitt med massa prickar. Och själva sajten blev tryckt ner ett gott stycke. Anledningen var att jag råkade radera en viktig fil, men självklart hade jag en lokal kopia så den är nu uppladdad. Ser du fortfarande felet så tryck på F5-knappen på din Windows-dator, eller på Cmd + R på din Mac. Den saknade filen ska då hämtas och allt ser normalt ut igen.

// Webmaster
Till påverkad sida »

Premiär för vår FF3-sajt

Uppdatering för FFIII gjord 2015-07-07 12:47:11

1990 släpptes detta spel i Japan. Först i 2015 så får FFU en egen sajt för spelet. När jag rotade runt i mina gamla arkiv så fann jag flera år gamla guider och bosstips som jag skrivit i 2007 då remaken kom till Nintendo DS i Europa. Så det var bara att samla ihop all information och publicera den på vårt senaste tillskott till FFU:s stora samling spelguider. Jag la även till lite ny info, som till exempel info om alla huvudkaraktärer, och några sidor med bilder.
Till påverkad sida »

Ny design och adress

Uppdatering för Kingdom Hearts gjord 2015-06-21 11:52:28

Kingdom Hearts-sajten var full i en massa information. Vi har nu tatt tag i den och gått igenom allt och strukturerat den bättre. Samtidigt la vi upp sajten på vår nya guide-server där vi får ny fin design, lättare att lägga upp ny info, och mobilstöd. Välkomna in!
Till påverkad sida »

Nylanserad sajt

Uppdatering för Chrono Trigger gjord 2015-06-21 11:50:58

Vi nylanserar denna Chrono Trigger-sajt på vår nya server med ny fin design. Samtidigt har vi lagt en hel del tid på att snygga till vårt innehåll och strukturera det mycket bättre. Glöm inte heller att vi har fullt mobilstöd nu!
Till påverkad sida »

Flyttad och förbättrad sajt

Uppdatering för FFCC gjord 2015-06-21 11:47:03

Vi har nu lagt upp hela Crystal Chronicles-sajten på vår nya server. Med det kommer då också en ny fräsch design. All information har rensats upp lite och fått en bättre struktur för att man lättare ska hitta. Välkommen in!
Till påverkad sida »

Flyttad sajt och lite ny info

Uppdatering för FFTA gjord 2015-06-21 11:45:43

Denna sajt har nu flyttats från vårt gamla system och alla sidor och information har piffats upp lite. I processen hittade vi också en mängd information som vi tidigare inte hade lagt upp. Läs om jobben som finns i spelet, få dig lite bra tips, eller lär dig hur man får den hemliga karaktären Ezel.
Till påverkad sida »

Guide fram till kapitel 8

Uppdatering för Bravely Default gjord 2015-03-24 21:36:23

Guiden till kapitel 6 är klar, likaså tips på alla bossar man möter där. Jag har också skrivit klart guiden till hela kapitel 7, och nästan hela kapitel 8. Dessutom har jag fyllt på med mer data om alla Genome Abilities samt info om hur man får spelets bästa summon Susano-o.
Till påverkad sida »

Fler Final Fantasy att välja

Uppdatering för Communityn gjord 2015-03-19 12:36:44

På sidan för FF-info om varje person så kan man nu lägga lite fler FF-spel. Jag tog också bort "FF versus 13" (eftersom titeln gjorts om till FF15 istället. De nya spelvalen är FF13-2, FF13-3, FF14, FF Type-0, och FF15 demot. Så på fredag är det nog flera av er som kan kryssa för två nya spel på den sidan =)

// Bobby Webmaster
Till påverkad sida »

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 34 35 36 | Nästa