Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Vill du få reda på alla dessa uppdateringar direkt de inträffar? Då är våra RSS-kanaler perfekt för detta. Via dem kan du även få hem våra nyheter på samma snabba sätt.

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 34 35 36 | Nästa

Tokyo Game Show - informationsstorm!

Uppdatering för FFXV gjord 2015-09-23 19:52:02

Vi har sedan tidigare alla videos och trailers från TGS 2015. Men nu har vi också uppdaterat alla sidor med all ny info. Sidorna om Noctis, Regis, och Luna har uppdaterats. Likaså sidorna om Cor, och den tidigare okända svarthåriga kvinnan - Gentiana.

Det har försvunnit några sidor (nyheter, spoiler) men också tillkommit några helt nya sidor: städer / platser, summons, luftskepp, chocobos, och aktiviteter / minigames. Dessutom har vi 8 nya konceptmålningar på bild-sidan.

Om du inte gjort det redan så är det nu hög tid att ta en djupdykning på denna sajt och lära dig allt om nästa stora Final Fantasy som väntar oss i nästa år.
Till påverkad sida »

Ny trailer, Chocobo-video, och två till

Uppdatering för FFXV gjord 2015-09-20 14:05:06

Fyra nya videos upplagda efter att de haft en ny Active Time Report på Tokyo Game Show i Japan i helgen. Vi vet nu mycket mer om Regis och Luna. Vi har också fått se en helt ny trailer - "Dawn 2.0" - som visar mer av huvudrollerna Noctis och Luna. Dessutom släpptes en video där killarna rider Chocobos och fiskar. Och så en liten bonusvideo från utvecklarnas olika inspirationsresor.
Till påverkad sida »

Tre nya filmklipp

Uppdatering för FFXV gjord 2015-09-13 20:29:42

Vi har nu lagt upp tre nya filmklipp, alla från spelmässan PAX som var för ett par veckor sedan i USA. Dels har vi hela Active Time Report med absolut allt godis, vi har också en separat film från när killarna åker bil längs kusten, och slutligen en hälsning från de svenska utvecklarna Avalanche Studios.
Till påverkad sida »

Förbättrad sida om Support-materior

Uppdatering för FFVII gjord 2015-09-06 13:24:48

Jag har gått igenom all info på sidan om Support-materior och strukturerat om den så att den är lättare att få översikt på. Informationen har förbättrats och förtydligats, speciellt hur man hittar alla materior. Jag har också lagt in länkar på ställen där man kan behöva läsa mer. Dessutom har den smidiga "snabbsök/snabbfilter"-funktionen aktiverats på alla Materia-sidor så att du lättare hittar det du söker!
Till påverkad sida »

Info om Heal-materian

Uppdatering för FFVII gjord 2015-09-05 19:14:38

På Magic-sidan har vi nästan sedan starten haft en materia som heter "Treatment", jag tror den hamnade där på grund av nån översättning från en japansk guide. Nu när jag spelar om spelet så fann jag materian Heal och såg att det verkade matcha denna Treatment-materia väldigt bra. Det är alltså samma och bara vi som skrivit fel. Så nu står det rätt på Magic Materia-sidan, materian heter Heal, och jag har uppdaterat med all info om den.
Till påverkad sida »

Ny högupplöst Malboro-bild

Uppdatering för FFXV gjord 2015-08-23 09:50:40

I helgen släppte Square Enix en ny högupplöst bild från striden med Noctis och Malboron från trailern som visades på Gamescom i Tyskland nyligen. Se bilden på bild-sidan.
Till påverkad sida »

Lansering av vår FFXV-sajt!

Uppdatering för FFXV gjord 2015-08-13 13:32:21

För första gången på väldigt många år så har vi åter en sajt om ett spel som inte släppts än. Här prövar vi att samla all information vi vet, filmer, trailers och bilder. Få reda på allt vi vet om releasedatum, PC-version, och liknande. Allt samlat på ett enda ställe. Vår FF15-sajt.

Sajten är i en väldigt tidig uppbyggnadsfas så mycket jobb återstår för oss. Men kom gärna själv med tips på info vi saknar, saker som ändrats eller som är fel. Eller varför inte vara med direkt med oss på sajten och skriva innehåll?
Till påverkad sida »

Kredit och SMS-systemet nerlagt

Uppdatering för Communityn gjord 2015-07-31 13:21:49

Jag har beslutat att lägga ner systemet där man kunde köpa krediter på FFU genom att skicka in SMS till oss, på grund av flera anledningar. Att byta användarnamn nu är därför bara möjligt om man tidigare samlat på sig krediter. Det är möjligt att vi gör om detta i en avlägsen framtid om det skulle bli ett jätteproblem.

// Webmaster
Till påverkad sida »

Nytt innehåll och mindre ändringar

Uppdatering för FFVII gjord 2015-07-30 14:54:49

Jag håller på lite och testar olika förbättringar på vårt innehåll, och då passar vår stora FF7-sajt bra som försökskanin. En helt ny funktion finns nu på Independent Materia-sidan där du kan snabbfiltrera / söka direkt på sidan efter den materia du vill ha. Du får också en översiktlig länklista på alla materior för att snabbt hitta rätt istället för att scrolla runt på sidan. Även Fordon-sidan har fått en liknande meny, den listar alla fordon i topp som länkar och du kan klicka på nån av länkarna för att komma direkt ner till valt fordon. Fler sidor kommer få dessa funktioner inom kort.

Testar också ett nytt upplägg på vapen-sidan. Den är väldigt rörig, massa information på varje rad och det är svårt att få fram det man är ute efter. Dessutom är beskrivningen på hur man får vapen och annan info oftast väldigt dålig, och ibland syns den inte helt på grund av en bugg i hur det är upplagt. Så jag har ändrat om på alla Reds vapen, gjort det mer lätt att läsa om dem, och förbättrat informationen. Dessutom la jag till en "Vanliga Frågor" om hans Behemoth Comb som inte är den lättaste att hitta.

Sist men inte minst så har Zack fått sig en helt egen karaktärssida. Och nya tips till att besegra bossen Dyne har lagts upp.
Till påverkad sida »

Grafisk bugg fixad

Uppdatering för Communityn gjord 2015-07-08 11:25:48

I toppen av sajten sedan igår var det helt vitt med massa prickar. Och själva sajten blev tryckt ner ett gott stycke. Anledningen var att jag råkade radera en viktig fil, men självklart hade jag en lokal kopia så den är nu uppladdad. Ser du fortfarande felet så tryck på F5-knappen på din Windows-dator, eller på Cmd + R på din Mac. Den saknade filen ska då hämtas och allt ser normalt ut igen.

// Webmaster
Till påverkad sida »

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 34 35 36 | Nästa