Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Vill du få reda på alla dessa uppdateringar direkt de inträffar? Då är våra RSS-kanaler perfekt för detta. Via dem kan du även få hem våra nyheter på samma snabba sätt.

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 34 35 36 | Nästa

Nytt tips - kom till Övre Junon enklare

Uppdatering för FFVII gjord 2016-02-21 12:49:01

Nytt tips lagt in på tipssidan. Sliter du också med att komma upp i övre Junon första gången? Se vår tips-sida för att busenkelt få Mr. Dolphine att ta dig rätt direkt!
Till påverkad sida »

Ny förbättrad FF7-guide på gång

Uppdatering för FFVII gjord 2015-12-16 15:44:11

Final Fantasy VII finns nu också till PlayStation 4 och jag vet att många av er spelat det och använder vår sajt för att hitta hjälp. Fortsätt med det. Jag har i några år nu jobbat på en ny och mycket bättre FF7-guide. Det tar tyvärr väldig tid, men 33 sidor är i princip klara (så att du kommer dig till slutet av Junon på första skivan). Mer kommer läggas till, och förbättras, på guiden framöver.

Kom gärna med dina synpunkter till oss på denna nya förbättrade guide!
Till påverkad sida »

Två nya "övriga" videos

Uppdatering för FFXV gjord 2015-10-06 20:06:39

Två nya filmer lagt upp. Tekniska filmer för de intresserade. En om hur Luminous hanterar animationer sömnlöst, läppsynk, väder, och mycket annat. Och en film om hur skådespelare ger liv till Noctis och alla de andra.
Till påverkad sida »

Tokyo Game Show - informationsstorm!

Uppdatering för FFXV gjord 2015-09-23 19:52:02

Vi har sedan tidigare alla videos och trailers från TGS 2015. Men nu har vi också uppdaterat alla sidor med all ny info. Sidorna om Noctis, Regis, och Luna har uppdaterats. Likaså sidorna om Cor, och den tidigare okända svarthåriga kvinnan - Gentiana.

Det har försvunnit några sidor (nyheter, spoiler) men också tillkommit några helt nya sidor: städer / platser, summons, luftskepp, chocobos, och aktiviteter / minigames. Dessutom har vi 8 nya konceptmålningar på bild-sidan.

Om du inte gjort det redan så är det nu hög tid att ta en djupdykning på denna sajt och lära dig allt om nästa stora Final Fantasy som väntar oss i nästa år.
Till påverkad sida »

Ny trailer, Chocobo-video, och två till

Uppdatering för FFXV gjord 2015-09-20 14:05:06

Fyra nya videos upplagda efter att de haft en ny Active Time Report på Tokyo Game Show i Japan i helgen. Vi vet nu mycket mer om Regis och Luna. Vi har också fått se en helt ny trailer - "Dawn 2.0" - som visar mer av huvudrollerna Noctis och Luna. Dessutom släpptes en video där killarna rider Chocobos och fiskar. Och så en liten bonusvideo från utvecklarnas olika inspirationsresor.
Till påverkad sida »

Tre nya filmklipp

Uppdatering för FFXV gjord 2015-09-13 20:29:42

Vi har nu lagt upp tre nya filmklipp, alla från spelmässan PAX som var för ett par veckor sedan i USA. Dels har vi hela Active Time Report med absolut allt godis, vi har också en separat film från när killarna åker bil längs kusten, och slutligen en hälsning från de svenska utvecklarna Avalanche Studios.
Till påverkad sida »

Förbättrad sida om Support-materior

Uppdatering för FFVII gjord 2015-09-06 13:24:48

Jag har gått igenom all info på sidan om Support-materior och strukturerat om den så att den är lättare att få översikt på. Informationen har förbättrats och förtydligats, speciellt hur man hittar alla materior. Jag har också lagt in länkar på ställen där man kan behöva läsa mer. Dessutom har den smidiga "snabbsök/snabbfilter"-funktionen aktiverats på alla Materia-sidor så att du lättare hittar det du söker!
Till påverkad sida »

Info om Heal-materian

Uppdatering för FFVII gjord 2015-09-05 19:14:38

På Magic-sidan har vi nästan sedan starten haft en materia som heter "Treatment", jag tror den hamnade där på grund av nån översättning från en japansk guide. Nu när jag spelar om spelet så fann jag materian Heal och såg att det verkade matcha denna Treatment-materia väldigt bra. Det är alltså samma och bara vi som skrivit fel. Så nu står det rätt på Magic Materia-sidan, materian heter Heal, och jag har uppdaterat med all info om den.
Till påverkad sida »

Ny högupplöst Malboro-bild

Uppdatering för FFXV gjord 2015-08-23 09:50:40

I helgen släppte Square Enix en ny högupplöst bild från striden med Noctis och Malboron från trailern som visades på Gamescom i Tyskland nyligen. Se bilden på bild-sidan.
Till påverkad sida »

Lansering av vår FFXV-sajt!

Uppdatering för FFXV gjord 2015-08-13 13:32:21

För första gången på väldigt många år så har vi åter en sajt om ett spel som inte släppts än. Här prövar vi att samla all information vi vet, filmer, trailers och bilder. Få reda på allt vi vet om releasedatum, PC-version, och liknande. Allt samlat på ett enda ställe. Vår FF15-sajt.

Sajten är i en väldigt tidig uppbyggnadsfas så mycket jobb återstår för oss. Men kom gärna själv med tips på info vi saknar, saker som ändrats eller som är fel. Eller varför inte vara med direkt med oss på sajten och skriva innehåll?
Till påverkad sida »

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 34 35 36 | Nästa