Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Vill du få reda på alla dessa uppdateringar direkt de inträffar? Då är våra RSS-kanaler perfekt för detta. Via dem kan du även få hem våra nyheter på samma snabba sätt.

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 33 34 35 | Nästa

Förbättrad sida om Support-materior

Uppdatering för FFVII gjord 2015-09-06 13:24:48

Jag har gått igenom all info på sidan om Support-materior och strukturerat om den så att den är lättare att få översikt på. Informationen har förbättrats och förtydligats, speciellt hur man hittar alla materior. Jag har också lagt in länkar på ställen där man kan behöva läsa mer. Dessutom har den smidiga "snabbsök/snabbfilter"-funktionen aktiverats på alla Materia-sidor så att du lättare hittar det du söker!
Till påverkad sida »

Info om Heal-materian

Uppdatering för FFVII gjord 2015-09-05 19:14:38

På Magic-sidan har vi nästan sedan starten haft en materia som heter "Treatment", jag tror den hamnade där på grund av nån översättning från en japansk guide. Nu när jag spelar om spelet så fann jag materian Heal och såg att det verkade matcha denna Treatment-materia väldigt bra. Det är alltså samma och bara vi som skrivit fel. Så nu står det rätt på Magic Materia-sidan, materian heter Heal, och jag har uppdaterat med all info om den.
Till påverkad sida »

Ny högupplöst Malboro-bild

Uppdatering för FFXV gjord 2015-08-23 09:50:40

I helgen släppte Square Enix en ny högupplöst bild från striden med Noctis och Malboron från trailern som visades på Gamescom i Tyskland nyligen. Se bilden på bild-sidan.
Till påverkad sida »

Lansering av vår FFXV-sajt!

Uppdatering för FFXV gjord 2015-08-13 13:32:21

För första gången på väldigt många år så har vi åter en sajt om ett spel som inte släppts än. Här prövar vi att samla all information vi vet, filmer, trailers och bilder. Få reda på allt vi vet om releasedatum, PC-version, och liknande. Allt samlat på ett enda ställe. Vår FF15-sajt.

Sajten är i en väldigt tidig uppbyggnadsfas så mycket jobb återstår för oss. Men kom gärna själv med tips på info vi saknar, saker som ändrats eller som är fel. Eller varför inte vara med direkt med oss på sajten och skriva innehåll?
Till påverkad sida »

Kredit och SMS-systemet nerlagt

Uppdatering för Communityn gjord 2015-07-31 13:21:49

Jag har beslutat att lägga ner systemet där man kunde köpa krediter på FFU genom att skicka in SMS till oss, på grund av flera anledningar. Att byta användarnamn nu är därför bara möjligt om man tidigare samlat på sig krediter. Det är möjligt att vi gör om detta i en avlägsen framtid om det skulle bli ett jätteproblem.

// Webmaster
Till påverkad sida »

Nytt innehåll och mindre ändringar

Uppdatering för FFVII gjord 2015-07-30 14:54:49

Jag håller på lite och testar olika förbättringar på vårt innehåll, och då passar vår stora FF7-sajt bra som försökskanin. En helt ny funktion finns nu på Independent Materia-sidan där du kan snabbfiltrera / söka direkt på sidan efter den materia du vill ha. Du får också en översiktlig länklista på alla materior för att snabbt hitta rätt istället för att scrolla runt på sidan. Även Fordon-sidan har fått en liknande meny, den listar alla fordon i topp som länkar och du kan klicka på nån av länkarna för att komma direkt ner till valt fordon. Fler sidor kommer få dessa funktioner inom kort.

Testar också ett nytt upplägg på vapen-sidan. Den är väldigt rörig, massa information på varje rad och det är svårt att få fram det man är ute efter. Dessutom är beskrivningen på hur man får vapen och annan info oftast väldigt dålig, och ibland syns den inte helt på grund av en bugg i hur det är upplagt. Så jag har ändrat om på alla Reds vapen, gjort det mer lätt att läsa om dem, och förbättrat informationen. Dessutom la jag till en "Vanliga Frågor" om hans Behemoth Comb som inte är den lättaste att hitta.

Sist men inte minst så har Zack fått sig en helt egen karaktärssida. Och nya tips till att besegra bossen Dyne har lagts upp.
Till påverkad sida »

Grafisk bugg fixad

Uppdatering för Communityn gjord 2015-07-08 11:25:48

I toppen av sajten sedan igår var det helt vitt med massa prickar. Och själva sajten blev tryckt ner ett gott stycke. Anledningen var att jag råkade radera en viktig fil, men självklart hade jag en lokal kopia så den är nu uppladdad. Ser du fortfarande felet så tryck på F5-knappen på din Windows-dator, eller på Cmd + R på din Mac. Den saknade filen ska då hämtas och allt ser normalt ut igen.

// Webmaster
Till påverkad sida »

Premiär för vår FF3-sajt

Uppdatering för FFIII gjord 2015-07-07 12:47:11

1990 släpptes detta spel i Japan. Först i 2015 så får FFU en egen sajt för spelet. När jag rotade runt i mina gamla arkiv så fann jag flera år gamla guider och bosstips som jag skrivit i 2007 då remaken kom till Nintendo DS i Europa. Så det var bara att samla ihop all information och publicera den på vårt senaste tillskott till FFU:s stora samling spelguider. Jag la även till lite ny info, som till exempel info om alla huvudkaraktärer, och några sidor med bilder.
Till påverkad sida »

Ny design och adress

Uppdatering för Kingdom Hearts gjord 2015-06-21 11:52:28

Kingdom Hearts-sajten var full i en massa information. Vi har nu tatt tag i den och gått igenom allt och strukturerat den bättre. Samtidigt la vi upp sajten på vår nya guide-server där vi får ny fin design, lättare att lägga upp ny info, och mobilstöd. Välkomna in!
Till påverkad sida »

Nylanserad sajt

Uppdatering för Chrono Trigger gjord 2015-06-21 11:50:58

Vi nylanserar denna Chrono Trigger-sajt på vår nya server med ny fin design. Samtidigt har vi lagt en hel del tid på att snygga till vårt innehåll och strukturera det mycket bättre. Glöm inte heller att vi har fullt mobilstöd nu!
Till påverkad sida »

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 33 34 35 | Nästa