Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake
God Jul önskar vi på FFU!

Vill du få reda på alla dessa uppdateringar direkt de inträffar? Då är våra RSS-kanaler perfekt för detta. Via dem kan du även få hem våra nyheter på samma snabba sätt.

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 ... 33 34 35 | Nästa

FFXV är äntligen i våra händer

Uppdatering för FFXV gjord 2016-12-12 19:41:40

Det tog bara 10 år, men nu äntligen sitter miljoner av människor världen runt och spelar FFXV frenetiskt. Vi är en av dessa miljoner.

För att fira att spelet släppts så har vi organiserat runt lite på menyn. Menyn "Pre-release info", som ligger längst i botten av menyerna, innehåller all info vi visste innan spelet släpptes. Sakta men säkert ska all info där "tvättas" och flyttas upp till de andra menyerna som handlar om det nu släppta spelet. Så att du kan få sann och riktig info om spelet, på svenska! Vi ska också se vad vi får till av möjliga tips och guider. Första nya tillskottet på sajten är sidan med nybörjartips som jag hoppas kan vara en lätt men ändå nyttig sida när du börjar ditt äventyr!
Till påverkad sida »

Ny avdelning om FF7: Advent Children

Uppdatering för FFVII gjord 2016-11-16 19:38:06

Tidigare hade vi en egen, ganska så tunn, sajt på FFU om Advent Children (FF7-filmen). Den informationen har nu flyttats in här på FF7-sajten och fått lite små justeringar och uppdateringar. Så gå dit för att läsa mer om filmen, karaktärerna, se på bilder, med mera.
Till påverkad sida »

Nylanserad FF6-sajt

Uppdatering för FFVI gjord 2016-11-01 20:18:23

Vi har nu flyttat och relanserat vår guide till Final Fantasy VI. En massa saker har förbättrats och rättats upp i. Bland annat har vi nu båda guiderna i PDF-format, bättre och smartare struktur på karaktärer, bossar, espers, och många andra sidor. Sabins Blitz-tekniker har fått en egen sida, till exempel. Och vi har en helt ny "Vanliga frågor"-sida. Allt för att göra det lättare för dig som besökare. Hoppas du gillar resultatet!
Till påverkad sida »

Ny sida om olika releasedatum

Uppdatering för FFVII gjord 2016-10-24 21:47:14

FF7 släpptes för snart 20 år sedan. Men vet du på exakt vilket datum? Vi vet! På vår nya sida Releasedatum kan du få alla datum på alla releaser i alla regioner, samt lite annan intressant info.

Jag har också flyttat om lite i menyerna för att göra vår struktur ännu bättre. Översta menyn har bytt namn från "Information" till "Om Spelet", sidan Vanliga Frågor har flyttats ner till "Guider"-menyn, och flera andra sidor har flyttats runt lite.

Sist men inte minst, jag har rättat några fel / lagt in extra info på Statusförändringar-sidan.
Till påverkad sida »

Ny "Vanliga frågor"-sida

Uppdatering för FFI gjord 2016-07-04 20:29:14

Flyttade ett gammalt tips från en annan sajt tillbaka in på FFI-sajten så att man lättare hittar det. Där kan fler vanliga frågor och svar dyka upp i framtiden. Det första tipset är om hur man hittar luftskeppet i spelet.
Till påverkad sida »

Nytt tips - kom till Övre Junon enklare

Uppdatering för FFVII gjord 2016-02-21 12:49:01

Nytt tips lagt in på tipssidan. Sliter du också med att komma upp i övre Junon första gången? Se vår tips-sida för att busenkelt få Mr. Dolphine att ta dig rätt direkt!
Till påverkad sida »

Ny förbättrad FF7-guide på gång

Uppdatering för FFVII gjord 2015-12-16 15:44:11

Final Fantasy VII finns nu också till PlayStation 4 och jag vet att många av er spelat det och använder vår sajt för att hitta hjälp. Fortsätt med det. Jag har i några år nu jobbat på en ny och mycket bättre FF7-guide. Det tar tyvärr väldig tid, men 33 sidor är i princip klara (så att du kommer dig till slutet av Junon på första skivan). Mer kommer läggas till, och förbättras, på guiden framöver.

Kom gärna med dina synpunkter till oss på denna nya förbättrade guide!
Till påverkad sida »

Två nya "övriga" videos

Uppdatering för FFXV gjord 2015-10-06 20:06:39

Två nya filmer lagt upp. Tekniska filmer för de intresserade. En om hur Luminous hanterar animationer sömnlöst, läppsynk, väder, och mycket annat. Och en film om hur skådespelare ger liv till Noctis och alla de andra.
Till påverkad sida »

Tokyo Game Show - informationsstorm!

Uppdatering för FFXV gjord 2015-09-23 19:52:02

Vi har sedan tidigare alla videos och trailers från TGS 2015. Men nu har vi också uppdaterat alla sidor med all ny info. Sidorna om Noctis, Regis, och Luna har uppdaterats. Likaså sidorna om Cor, och den tidigare okända svarthåriga kvinnan - Gentiana.

Det har försvunnit några sidor (nyheter, spoiler) men också tillkommit några helt nya sidor: städer / platser, summons, luftskepp, chocobos, och aktiviteter / minigames. Dessutom har vi 8 nya konceptmålningar på bild-sidan.

Om du inte gjort det redan så är det nu hög tid att ta en djupdykning på denna sajt och lära dig allt om nästa stora Final Fantasy som väntar oss i nästa år.
Till påverkad sida »

Ny trailer, Chocobo-video, och två till

Uppdatering för FFXV gjord 2015-09-20 14:05:06

Fyra nya videos upplagda efter att de haft en ny Active Time Report på Tokyo Game Show i Japan i helgen. Vi vet nu mycket mer om Regis och Luna. Vi har också fått se en helt ny trailer - "Dawn 2.0" - som visar mer av huvudrollerna Noctis och Luna. Dessutom släpptes en video där killarna rider Chocobos och fiskar. Och så en liten bonusvideo från utvecklarnas olika inspirationsresor.
Till påverkad sida »

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 ... 33 34 35 | Nästa