Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Vill du få reda på alla dessa uppdateringar direkt de inträffar? Då är våra RSS-kanaler perfekt för detta. Via dem kan du även få hem våra nyheter på samma snabba sätt.

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 ... 34 35 36 | Nästa

Ny Zodiac Age-trailer

Uppdatering för FFXII gjord 2017-04-26 07:30:29

En ny trailer som kallas "2017 Spring Trailer" är släppt av Square Enix nu idag. Vi har lagt upp den på vår Zodiac Age trailers-sida så att du kan se den (och 3 andra trailers/videos).
Till påverkad sida »

Zodiac Age-info och trailers

Uppdatering för FFXII gjord 2017-04-22 19:55:34

Snart släpps en HD-version av Final Fantasy XII. Till sommaren kan vi återuppleva detta äventyr på Playstation 4. Se våra sidor för FFXII The Zodiac Age trailers och mer information.

Vi passade även på att lägga upp originaltrailern till spelet när det kom ut första gången till PS2, så att du har nåt att jämföra med!
Till påverkad sida »

Läs (och se) mer om FF7 remake

Uppdatering för FFVII gjord 2017-02-28 19:57:21

Sedan en längre tid tillbaka vet vi att Square Enix kommer att göra en ny version av FF7 med uppdaterad grafik, story, och ett nytt mer modernt sätt att strida. Nu samlar vi den info vi vet om detta spel (medan det fortfarande är under utveckling) direkt här på FF7-sajten! Läs allt vi vet om FF7: remake, se filmer och trailers, och se på bilder.
Till påverkad sida »

Rensning v2

Uppdatering för Communityn gjord 2017-02-03 20:58:57

Jag har nu gått igenom en mängd av länkar och filer på communityn och kunnat rensa nästan 20 olika filer som bara låg där och skräpade utan att användas. Samtidigt tog jag också totalt bort funktionaliteten med den extra menyraden på alla områden på communityn, så det är nu endast dropdown-menyn man kan använda för att navigera här. Det blev för mycket dubbeljobb när man skulle ändra på länkarna helt enkelt.

// Webmaster
Till påverkad sida »

Rensning - gamla sidor borta

Uppdatering för Communityn gjord 2017-01-23 20:56:35

Jag gick in och rensade bort några riktigt gamla sidor på communityn. En säkert 10+ år gammal sida med lista över mobilsignaler till gamla mobiler är borttagen. Alla länkar till den också. Så sektionen "Ladda hem" innehåller nu bara en enda sida. Gold Saucer-sidorna blev också rensade, alla de urgamla Flash-spelen har tagits bort.

// Webmaster
Till påverkad sida »

FFXV är äntligen i våra händer

Uppdatering för FFXV gjord 2016-12-12 19:41:40

Det tog bara 10 år, men nu äntligen sitter miljoner av människor världen runt och spelar FFXV frenetiskt. Vi är en av dessa miljoner.

För att fira att spelet släppts så har vi organiserat runt lite på menyn. Menyn "Pre-release info", som ligger längst i botten av menyerna, innehåller all info vi visste innan spelet släpptes. Sakta men säkert ska all info där "tvättas" och flyttas upp till de andra menyerna som handlar om det nu släppta spelet. Så att du kan få sann och riktig info om spelet, på svenska! Vi ska också se vad vi får till av möjliga tips och guider. Första nya tillskottet på sajten är sidan med nybörjartips som jag hoppas kan vara en lätt men ändå nyttig sida när du börjar ditt äventyr!
Till påverkad sida »

Ny avdelning om FF7: Advent Children

Uppdatering för FFVII gjord 2016-11-16 19:38:06

Tidigare hade vi en egen, ganska så tunn, sajt på FFU om Advent Children (FF7-filmen). Den informationen har nu flyttats in här på FF7-sajten och fått lite små justeringar och uppdateringar. Så gå dit för att läsa mer om filmen, karaktärerna, se på bilder, med mera.
Till påverkad sida »

Nylanserad FF6-sajt

Uppdatering för FFVI gjord 2016-11-01 20:18:23

Vi har nu flyttat och relanserat vår guide till Final Fantasy VI. En massa saker har förbättrats och rättats upp i. Bland annat har vi nu båda guiderna i PDF-format, bättre och smartare struktur på karaktärer, bossar, espers, och många andra sidor. Sabins Blitz-tekniker har fått en egen sida, till exempel. Och vi har en helt ny "Vanliga frågor"-sida. Allt för att göra det lättare för dig som besökare. Hoppas du gillar resultatet!
Till påverkad sida »

Ny sida om olika releasedatum

Uppdatering för FFVII gjord 2016-10-24 21:47:14

FF7 släpptes för snart 20 år sedan. Men vet du på exakt vilket datum? Vi vet! På vår nya sida Releasedatum kan du få alla datum på alla releaser i alla regioner, samt lite annan intressant info.

Jag har också flyttat om lite i menyerna för att göra vår struktur ännu bättre. Översta menyn har bytt namn från "Information" till "Om Spelet", sidan Vanliga Frågor har flyttats ner till "Guider"-menyn, och flera andra sidor har flyttats runt lite.

Sist men inte minst, jag har rättat några fel / lagt in extra info på Statusförändringar-sidan.
Till påverkad sida »

Ny "Vanliga frågor"-sida

Uppdatering för FFI gjord 2016-07-04 20:29:14

Flyttade ett gammalt tips från en annan sajt tillbaka in på FFI-sajten så att man lättare hittar det. Där kan fler vanliga frågor och svar dyka upp i framtiden. Det första tipset är om hur man hittar luftskeppet i spelet.
Till påverkad sida »

Föregående | 1 2 3 4 5 6 7 ... 34 35 36 | Nästa