Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Vill du få reda på alla dessa uppdateringar direkt de inträffar? Då är våra RSS-kanaler perfekt för detta. Via dem kan du även få hem våra nyheter på samma snabba sätt.

Föregående | 1 2 3 4 5 6 ... 33 34 35 | Nästa

Ny sida - filmer och videoklipp

Uppdatering för FFVII gjord 2017-05-15 08:39:06

Fler och fler av våra guider fylls nu med videos, trailers och andra sorters filmklipp, till exempel musikvideos. Så det är väl på tiden att också FF7-sajten får sig en sån sida. Just nu bara tre filmer samlade, under kategorin "skoj". Se en smed bygga två stora Buster Swords, och en annan bygga samma svärd i Lego!


Till påverkad sida »

Zodiac Age - Fyra nya trailers/musikvideos

Uppdatering för FFXII gjord 2017-05-13 13:31:02

Fyra nya trailers släppta denna vecka som visar mer av den nya förbättrade (HD) versionen av spelet. De spelar också upp fyra musikstycken som spelets in på nytt i extra hög kvalitet. Dessa är för att marknadsföra spelets officiella soundtrack som släpps veckan efter spelet.
Till påverkad sida »

Städat i menyn, och fler bilder

Uppdatering för FFXV gjord 2017-05-12 08:23:56

Idag har vi städat upp (äntligen) i menyn för denna sajt. Borta är alla "kanske funktion X kommer i spelet"-sidor och vi har nu bara riktig information. Det enda vi inte gått igenom är beskrivningar av karaktärer och vissa bilder, så håll ut lite till för just de sidorna.

Förutom en uppstädad meny och flera uppdaterade texter, bland annat om chocobos, så har vi nu också en helt ny sida med bilder från spelet då det fortfarande hette FF versus 13.
Till påverkad sida »

Ny sida med FF7-trivia!

Uppdatering för FFVII gjord 2017-05-09 19:49:49

Se vår nya sida med "Visste du att ..." om FF7, med trivia om spelet. Kanske du vet något som inte ligger på sidan, skicka oss då en tweet på Twitter så uppdaterar vi sidan!


Dessutom är lite info runt releasedatum och "detta vet vi" uppdaterat på vår FF7 remake-sektion.


Till påverkad sida »

Ny Zodiac Age-trailer

Uppdatering för FFXII gjord 2017-04-26 07:30:29

En ny trailer som kallas "2017 Spring Trailer" är släppt av Square Enix nu idag. Vi har lagt upp den på vår Zodiac Age trailers-sida så att du kan se den (och 3 andra trailers/videos).
Till påverkad sida »

Zodiac Age-info och trailers

Uppdatering för FFXII gjord 2017-04-22 19:55:34

Snart släpps en HD-version av Final Fantasy XII. Till sommaren kan vi återuppleva detta äventyr på Playstation 4. Se våra sidor för FFXII The Zodiac Age trailers och mer information.

Vi passade även på att lägga upp originaltrailern till spelet när det kom ut första gången till PS2, så att du har nåt att jämföra med!
Till påverkad sida »

Läs (och se) mer om FF7 remake

Uppdatering för FFVII gjord 2017-02-28 19:57:21

Sedan en längre tid tillbaka vet vi att Square Enix kommer att göra en ny version av FF7 med uppdaterad grafik, story, och ett nytt mer modernt sätt att strida. Nu samlar vi den info vi vet om detta spel (medan det fortfarande är under utveckling) direkt här på FF7-sajten! Läs allt vi vet om FF7: remake, se filmer och trailers, och se på bilder.
Till påverkad sida »

Rensning v2

Uppdatering för Communityn gjord 2017-02-03 20:58:57

Jag har nu gått igenom en mängd av länkar och filer på communityn och kunnat rensa nästan 20 olika filer som bara låg där och skräpade utan att användas. Samtidigt tog jag också totalt bort funktionaliteten med den extra menyraden på alla områden på communityn, så det är nu endast dropdown-menyn man kan använda för att navigera här. Det blev för mycket dubbeljobb när man skulle ändra på länkarna helt enkelt.

// Webmaster
Till påverkad sida »

Rensning - gamla sidor borta

Uppdatering för Communityn gjord 2017-01-23 20:56:35

Jag gick in och rensade bort några riktigt gamla sidor på communityn. En säkert 10+ år gammal sida med lista över mobilsignaler till gamla mobiler är borttagen. Alla länkar till den också. Så sektionen "Ladda hem" innehåller nu bara en enda sida. Gold Saucer-sidorna blev också rensade, alla de urgamla Flash-spelen har tagits bort.

// Webmaster
Till påverkad sida »

FFXV är äntligen i våra händer

Uppdatering för FFXV gjord 2016-12-12 19:41:40

Det tog bara 10 år, men nu äntligen sitter miljoner av människor världen runt och spelar FFXV frenetiskt. Vi är en av dessa miljoner.

För att fira att spelet släppts så har vi organiserat runt lite på menyn. Menyn "Pre-release info", som ligger längst i botten av menyerna, innehåller all info vi visste innan spelet släpptes. Sakta men säkert ska all info där "tvättas" och flyttas upp till de andra menyerna som handlar om det nu släppta spelet. Så att du kan få sann och riktig info om spelet, på svenska! Vi ska också se vad vi får till av möjliga tips och guider. Första nya tillskottet på sajten är sidan med nybörjartips som jag hoppas kan vara en lätt men ändå nyttig sida när du börjar ditt äventyr!
Till påverkad sida »

Föregående | 1 2 3 4 5 6 ... 33 34 35 | Nästa