Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om Kingdom Hearts I     |     2004-10-10 18:27:06

KINGDOM HEARTS TILL MOBILTELEFONER

Alexander Örtenholm

Square Enix har nu gått ut med att de kommer att släppa ett Kingdom Hearts spel till mobilerna där borta i öst. Vi har bjudits på information om spelupplägg och tre bilder.

Tyvärr har vi på grund av för höga kostnader på lagring av extremt gamla och sällan använda bilder har vi tvingats radera alla bilder i denna nyhet. Därför är det möjligt att flera brutna bilder visas här i nyheten.

Vi i Sverige fick hit 3G mobiltelefonerna relativt nyligen. I Japan hade de denna teknologi redan för fem år sedan. Under dessa år har både teknologin här hemma gått framåt och även den i Japan. Vi har fått en ny teknik, 3G tekniken. Detta samtidigt som de borta i öst har fått så pass avancerad 3G så att de nu kan spela 3D spel.

Ett sådant 3D-spel som är på väg är Kingdom Hearts: Mobile. Spelet i sig kommer som sagt att innehålla 3D grafik och kommer att till större delen vara identiskt med ettan till PS2:an.

Något som dock intresserar är spelupplägget. Du börjar som Sora, på en öde ö, för att ta sig härifrån måste Sora bygga ihop ett skepp, gissa vad ditt första uppdrag blir. Efter att du har byggt ihop skeppet så är spelet slut. I alla fall om du inte väljer att ladda ner nästa uppdrag. Spelet fortsätter sedan så här och storyn vandrar vidare då du laddar ner nästa uppdrag, som till exempel Alice i underlandet och liknande, jag tror nog ni förstår vad jag menar.

Spelet har tyvärr inte fått något realesdatum, det vi däremot bjuds på är tre bilder, som ni ser här nedan.

Nej men den här grafiken klarar min mobiltelefon också...eller kanske inte Nej men är det inte den lilla snälla häxan? Die!

Källor: www.gamecore.se

Skriv ut denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 1377 gånger
  • av 1348 personer.
Fokus