image/svg+xml Ta mig upp

Mer info om FFVIi – advent children

Uppdaterad 2003-09-27 19:18:28 Senaste nytt: En ny snygg bild på Cloud och Sephiroth! Äldre nytt: Vi har nu ännu mer info i slutet på nyheten. Mer om lite allt möjligt faktiskt, kolla!

Logon

Här ovan har ni logon till denna DVD. Den liknar originalets men är mer high-tech så att säga. Och det är alltså en DVD det handlar om, tyvärr ingen remake eller nåt FFVII-2. Denna DVD kommer att släppas i Japan under 2004, dock vet vi inte om det blir tidigt eller sent under året eller om den ens kommer till europa. Om DVDn kommer att säljas separat eller med ett annat spel vet vi inte heller, dock kan det vara troligt att den följer med KH2 eller FFXII i japan. Vi vet inte heller hur lång DVDn kommer att vara.

Sephiroth... Här har ni en bild på Sephiroth som ser lite ut som logon, halvt upplöst. Undrar om detta bara är för syns skull eller om det har nån mening. Jag menar han borde ju ha dött i slutet så det kanske har med hans återupplivning att göra, eller om han kanske bara är en dröm.

En strid Handlingen utspelar sig som sagt två år efter själva spelet. Världen är lugn och det är fred överallt. Men så händer något stort och Cloud måste besluta om han ska ta sig ann detta eller ej. Här har ni en bild på en strid mellan Sephiroth och Cloud.

Kolla följande bild så kan ni jämföra skillnaderna mellan gamla och nya Cloud. Snacka om otroliga detaljer i de nya bilderna. Varje hårstrå, varje tråd i tyget osv. Man kan nästan säga att Square Enix är bäst inom CG-tekniken (CG = Datagenererad grafik = FMV).
Nya Cloud jämfört med Gamla Cloud

Ska bli intressant att se mer om denna DVD. Fler bilder lär släppas och då hittar ni dem här. Hoppas mer visas på TGS!

PS. Tack till Simon Andersson för att han tipsade mig om denna nyhet.

NY INFO: Denna DVD kommer att vara ungefär en timma lång och släppas under sommaren 2004 i Japan, som bilaga och/eller egen köp DVD. Det är teamet bakom själva spelet FFVII som samlats igen för att göra filmen. Planerna på denna film har funnits runt ett och ett halvt år, ändå har de lyckats hålla allt hemligt tills nu, imponerande! Filmen ska handla om Cloud och det nya hotet som kallas “Star Scar Syndrome” vilket betyder direkt översatt Stjärn-ärr/snitt/sår syndromet.
Denna nya info kom ifrån Alexander Örtenholm, Seifer på communityn.

Det är alltså INTE ett spel och den kommer inte på bio. Sannolikheten att filmen översätts är nog 50% skulle jag gissa på.

Kolla följande nya bild, fick den av Markus Karman. Här ser vi en bild på ett slags plakat eller en tavla. Det är på Cloud, logon och Sephiroth. Båda ser så där knäppt upplösta ut i sidorna, som logon. Kolla bilden och döm själva *längtar!!!*
Ny bild på Cloud, Logo och Sephiroth!

Källor: www2u.biglobe.ne.jp/~nanko/ (Quiter)