Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om Final Fantasy VII     |     2014-12-07 13:57:37

Det alla väntat på - nästan: FF7 till PS4

Bobby Westberg

Final Fantasy VII är nog det spel som det skriks högst efter att få en remake av. Så när PlayStation Experience igår slog upp FF7-logon på de gigantiska skärmarna blev publiken vild. Men dessvärre är det inte en remake.

Kotaku kallar Square Enix för det största trollet. Och inte helt konstigt det, för detta är andra gången de gör något som höjer förhoppningarna hos oss på en remake. Ingen har väl glömt när de körde ett tekniskt demo av introt på FF7 till PS3 och hela världen trodde det skulle komma en remake.

Men detta är bara en enkel "port", alltså att de tar spelet från PC (den versionen de har på Steam) och gör om det till PlayStation 4 - utan några förändringar på grafik eller musik. Det släpps till PS4 till våren 2015.

Hursomhelst så är detta demot de körde på keynote-talet på PlayStation Experience.

Källor: Kotaku, Youtube, Joystiq

Skriv ut denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 3772 gånger
  • av 3734 personer.
Fokus