Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om Final Fantasy XV     |     2014-09-24 21:04:43

TGS: Final Fantasy XV-trailer

Bobby Westberg

Tokyo Game Show gick nyss och stängde portarna för i år. Mängden Square Enix-information därifrån var minst sagt enorm.

De flesta av er har säkert sett trailern vid detta lag, och vi postade den på vår Twitter för ett par dagar sedan. Men här är den då för alla er som missat. Vad tänker ni? Första intryck? Detta är helt klart visuellt imponerande på en helt ny nivå. Men det är också väldigt långt borta från stilen i de mer klassiska FF-spelen, till exempel FF9.

PS. För de som inte hängt med i FF-världen de sista åren så är det alltså Final Fantasy versus 13 till PS3 som fick en liten ny intiktning för ett par år sedan och då döptes om FF15 (det är därför karaktärerna och stilen känns igen från gamla versus-trailers).

Källor:

Skriv ut denna Nyhet
Tipsa en kompis om denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 2639 gånger
  • av 2627 personer.
  • Tipsad 0 gånger.

Tipsa en kompis

Fokus

Skribenter sökes!

Älskar du att skriva, och är grymt bra på det? Lever du för Final Fantasy och Square Enix? Vill du hjälpa oss att skriva nyheter?

Ja, då får du hemskt gärna söka som skribent hos oss.

Läst något nytt?

Vet du något vi inte vet så får du gärna tipsa oss om en nyhet.