Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Nyhet om Final Fantasy VI     |     2011-09-21 18:14:09

FFVI och Chrono Trigger är förhalat

Robin Sörensen

Det var inte allt för längesedan Sony lyste upp våran vardag med de fabulösa nyheterna om att Final Fantasy VI och Chrono Trigger skulle finnas åtkomlig på PSN nu i Tisdags. Men...

Det var inte allt för längesedan Sony lyste upp våran vardag med de fabulösa nyheterna om att Final Fantasy VI och Chrono Trigger skulle finnas åtkomlig på PSN nu i Tisdags. Men som vi alla vet så lider de flesta utav dagens företag inom spelindustrin av en sjukdom. Vikanintehållavårareleasedatumsyndromet. Och olyckligtvis så lider Sony av den sjukdomen. Så tyvärr så kommer inte Final Fantasy VI och Chrono Trigger att komma över till den ljusa sidan denna vecka. När spelen kommer till nordamerika vet nog ingen, inte ens Sony.

Källor:

Skriv ut denna Nyhet
Tipsa en kompis om denna NyhetKommenteringsfunktionen för denna nyhet är avstängd. Vi har även raderat alla tidigare skrivna kommentarer. Detta eftersom nyheten är över 90 dagar gammal och vi ser inget värde i att spara kommentarerna längre. Själva nyheten kommer vi dock spara i all framtid.

Statistik

  • Läst 4396 gånger
  • av 4380 personer.
  • Tipsad 0 gånger.

Tipsa en kompis

Fokus

Skribenter sökes!

Älskar du att skriva, och är grymt bra på det? Lever du för Final Fantasy och Square Enix? Vill du hjälpa oss att skriva nyheter?

Ja, då får du hemskt gärna söka som skribent hos oss.

Läst något nytt?

Vet du något vi inte vet så får du gärna tipsa oss om en nyhet.