image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy XII – musikvideo

Uppdaterad 2006-01-29 15:28:24 Lagt upp en till länk till musikvideon, i ett annat format.

SKärmdump

Musikvideon innehåller enbart klipp från Final Fantasy XII. Det är dels in-game och dels FMV-sekvenser. Den släpptes förra veckan så några av er kanske redan sett den. Det var Frodidos som tipsade mig om denna video.

Videon är 3:30 lång men låten är mycket kortare än så då videon påbörjas och avslutas med att karaktärer från FFXII pratar. Videon måste tankas med en BitTorrent-klient, och är sen i VOB-format (DVD). Förhoppningsvis kan de flesta av er se den. Övriga får vänta tills den kommer i ett mer lättillgängligt format.

Angela_Aki_-_Kiss_Me_Good-bye.torrent (186,4 MB)

StarZander gav mig denna länk till filmen i ett annat format. Prova den om ni är osäkra på BitTorrent eller om VOB-formatet.
Videon i WMV-format (57,1 MB)

Så funkar BitTorrent

Ladda hem en BitTorrent-klient, till exempel BitTornado. Installera programmet och klicka sen på länken ovanför. Välj att öppna filen så ska ditt BitTorrent-program ta hand om den. Du får välja vart filen ska sparas. Efter det börjar det att tankas.

Det går alltid sakta i början eftersom man måste dela med sig mycket av filen för att kunna tanka snabbare. BitTorrent fungerar så att man delar med sig och tankar filen samtidigt. Så om du fått hem 1% så delar du även ut denna procent till de som inte har just den delen. Efter en stunds delande så ökar hastigheten.

Du kan pausa och avbryta nerladdningen, för att när som helst fortsätta där du slutade.

Har du ändå frågor eller problem så fråga gärna i vårat Teknik-forum!