image/svg+xml Ta mig upp

Se: det kan bli en FFVIi-remake ändå

Bild

Square Enix Party hade tre stora biodukar uppe som man visade olika saker på, bland annat speltrailers. I centrum av dessa trailers hamnade PS3-teknikdemot från E3. Något som kan tyckas vara lite underligt då det enbart gjordes för att visa kraften i PS3.

Så Gamespot frågar ut företagets representanter om detta innebär att ett spel är på gång. Svaret blir standard, att man inte har några sådana planer. Men man säger också att framtida planer för FFVII-serien inte är skrivna i sten ännu. Man säger också att gensvaret för alla FFVII-saker, och speciellt teknikdemot, har varit lång överträffande deras vildaste fantasier. Så man kommer helt klart ha detta i åtanke under kommande planeringar.

Gamespot tror inte att det handlar om en FFVII-remake / FFVII-2 släpps, utan när. Jag kan bara instämma i det med tillägget att det sannolika är att de gör en remake. Jag tror även Sony skulle bli enormt glada då en sådan titel skulle kunna sälja enormt många PS3:or. Och det är hyfsat lättförtjänta pengar för Square Enix, något vi inte sett dem tacka nej till tidigare. Och en FFVII-remake vore ju faktiskt en perfekt avslutning på den oerhörda mängden olika FFVII-spinoffs.

Detta lyckas PS3 prestera live, utan minsta problem:
Miniatyr Miniatyr Miniatyr Miniatyr

Källor: www.gamespot.com