. .
FFX-2 (a)
FFX-2 (b) FFX-2 (c)
I N N E H Å L L »
 > VÄRDEFULLA TIPS
 > DRESSPHERES
 > GARMENT GRIDS
 > ACCESSORIES
 > ITEMS
 > KARAKTÄRER
 > RÖSTERNA

G U I D E R »
 > VANLIGA FRÅGOR
 > NEW GAME PLUS
 > BOSSAR
 > 100% COMPLETE
 > VIA INFINITO
 > TP: NEW CAVE

M I N I S P E L »
 > BLITZBALL
 > SPHERE BREAK

M E D I A »
 > BILDER
 > BAKGRUNDER

Ö V R I G T »
 > RECENSION

          FINAL FANTASY X-2
Spira har i två år upplevt ett äkta "Calm". Calm är en tid utan fruktan och utan krig. Vår hjältinna, Yuna, skapade Calm för två år sedan då hon var en summoner, åkallare. Till sin hjälp hade hon flera modiga killar och tjejer.


Trots lugnet så kan inte Yuna vara lycklig. Hennes kärlek till en person är stark, men han är borta ... eller? En dag får hon se en Movie Sphere med en film på en kille som liknar hennes kärlek. Är det han? Vart är han? Varför sitter han fängslad? Kan jag rädda honom?


Med många frågor i huvudet och ett bultande hjärta så ger hon sig iväg över hela Spira för att finna honom. Hon går med i Sphere-jagargänger "The Gullwings" där Rikku och Paine redan finns. Tillsammans söker de Spira runt efter ledtrådar.


Kommer vi få ett lyckligt slut, kommer Calm att bestå, kommer de att finna det de söker?


Välkomna till Final Fantasy-seriens allra första riktiga uppföljare. Baserad på storsäljaren Final Fantasy X.Hjälpmeny & Länkar 
Välkomna till våran nya version av FFX-2-sajten. Nu med en massa korrekt info.

 Uppdateringar
RSS-kanaler Få alla FFUs (inklusive denna sektors) uppdateringar och nyheter direkt på datorn! Läs mer om FFUs RSS-kanaler.


2004-07-20 10:16
Ett tips för oändligt med gil, en sida med massa info om New Game Plus samt fixat klart all info om Special Dresspheres, Mascot, Trainer och Songstress samt gjort lite rättningar.

2004-07-10 04:17
Nu är mail-supporten öppen för detta spel pga att sidan inte blivit helt klar än.FFX-2 

FFX-2 logo

FFX-2 Yuna-Gunner