. .
FFX-2 (a)
FFX-2 (b) FFX-2 (c)
I N N E H Å L L »
 > VÄRDEFULLA TIPS
 > DRESSPHERES
 > GARMENT GRIDS
 > ACCESSORIES
 > ITEMS
 > KARAKTÄRER
 > RÖSTERNA

G U I D E R »
 > VANLIGA FRÅGOR
 > NEW GAME PLUS
 > BOSSAR
 > 100% COMPLETE
 > VIA INFINITO
 > TP: NEW CAVE

M I N I S P E L »
 > BLITZBALL
 > SPHERE BREAK

M E D I A »
 > BILDER
 > BAKGRUNDER

Ö V R I G T »
 > RECENSION

          KARAKTÄRER
Yuna
Yuna
Ålder: 19 år
Dressphere: Gunner (skytt)
Röstskådespelare: Hedy Buress
Föredetta summonern Yuna är nu medlem i The Gullwings (måsvingarna) tillsammans med Rikku, Paine, Brother, Buddy, Shinra och Barkeep. De flyger Spira runt och letar efter spheres. Mest är Yuna ute efter fler spheres med bilder på Tidus. Kimahri hade en dag hittat en sphere på Mt. Gagazet där man kunde se en man som liknade Tidus. Men är det han, kommer hon att finna honom, och kommer hon hinna i tid? Ska denna makalösa kärlekssaga få ett slut, ett lyckligt slut?

Bilder på Yunas Dresspheres: (info om dem på "Dressphere"-sidan)
White Mage, Black Mage, Berserker, Alchemist, Gunner, Gun Mage, Dark Knight, Lady Luck, Songstress, Theif, Samurai, Warrior, Trainer, Mascot (inne), Mascot (ute), Special (Flora Fallah)


Rikku
Rikku
Ålder: 17 år
Dressphere: Theif (tjuv)
Röstskådespelare: Tara Strong
Detta lilla busfrö har mognat till lite sen sist, men bara lite. Fortfarande har hon sin busiga och lite barnsliga personlighet kvar. Bitvis är det charmigt, bitvis irriterande. Hon är en Al Bhed och kusin med Yuna. Hennes far Cid har gjort Zanarkand Ruins till en turistattraktion för att få pengar att bygga upp Home igen.


Bilder på Rikkus Dresspheres: (info om dem på "Dressphere"-sidan)
White Mage, Black Mage, Berserker, Alchemist, Gunner, Gun Mage, Dark Knight, Lady Luck, Songstress, Theif, Samurai, Warrior, Trainer, Mascot (inne), Mascot (ute), Special (Machina Maw)


Paine
Paine
Ålder: 18 år
Dressphere: Warrior (krigare)
Röstskådespelare: Gwendoline Yeo
Paine är ny för spelet, hennes bakgrund är okänd. Hon pratar inte så mycket utan står mest i bakgrunden. Senare i spelet kommer hon dock öppna sig och berätta mer om sitt förflutna. Och däri finns många överraskningar.Bilder på Paines Dresspheres: (info om dem på "Dressphere"-sidan)
White Mage, Black Mage, Berserker, Alchemist, Gunner, Gun Mage, Dark Knight, Lady Luck, Songstress, Theif, Samurai, Warrior, Trainer, Mascot (inne), Mascot (ute), Special (Full Throttle)

Övriga karaktärer (ej spelbara):

Nooj
Nooj
Ålder: 21 år
Nooj är ledare för Youth League, de är New Yevons svurna fiender. Youth League håller till i en bas utanför Kilika Island och många som är emot Yevon har gått med dem. Nooj är skadad och har ett mekaniskt ben och en mekanisk arm. Han stödjer sig ändå på en käpp. Han är mycket våghalsig, nästan som att han vill dö eller skadas.

Gippel
Gippal
Ålder: 18 år
Leder Machina Faction, alla här är Al Bheds. Denna grupp har inga direkta fiender. De bygger robotar och främst gräver de skatter och robotdelar i Bikanel Desert. Gippal är lite kaxig av sig.

Baralai
Baralai
Baralai är den tredje av de unga ledarna, han leder New Yevon. New Yevon går i Yevons spår men försöker ändå förnya sig för att få nya medlemmar. De flesta i Spira har inte förlåtit Yevon ännu för deras enorma misstag och lögner. Baralai är lugn och snäll.

Le Branc
Leblanc
Vapen: Solfjädrar
Hon är ledare för The Lebranc Syndicate som är plaserat i Guadosalam. Hennes största rivaler och svurna fiender är så klart The Gullwings. Du kommer att stöta på henne och hennes gäng flera gånger under spelets gång.

Sano
Logos
Vapen: Dubbla Pistoler
Lång och smal man, en av Leblancs livvakter.

Uno
Ormi
Vapen: Nävarna
En stor kille som också är en av Leblancs livvakter.

Shuin
Shuyin
Liknar Tidus en aning. Han verkar ha nåt samband till Lenne.

Lenne
Lenne
Liknar Yuna en aning. Hon verkar ha nåt samband till Shuyin.

Andra "gamla" karaktärer vi kommer att återse är Wakka, Lulu, Kimahri och många fler.
Hjälpmeny & Länkar 
Till vänster kan ni läsa om flera karaktärer från spelet. Bara de tre första är spelbara. På dem finns mest info samt bilder på alla deras Dresspheres! Välj ett namn här under eller scrolla runt på sidan själv.

Yuna
Rikku
Paine

Nooj
Gippal
Baralai
Leblanc
Logos
Ormi
Shuyin
Lenne

FFX-2 

FFX-2 logo

FFX-2 Yuna-Gunner