Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake
<=-   the FINAL FANTASY IX universe   -=>
www.ffuniverse.nu

bossar :    HADES (valfri)
HADES (valfri)
HADES (valfri)
HP
Eat Skills
Speed
Spirit
55535
- ?
50
55
MP
Level
Typ Card
Strenght
Attack
9999
92
Demon, Flying Holy
30
115
Exp
AP
Platser Svårighetsgrad
Magic
Def.
65535
30
Memoria
30
27
Gil
M.Evd. 11
Evade
9638
M.Def. 10
9

STATUS (X = immun mot, O = mottaglig för, ? = uppgift saknas)
Petrify Venom Silence Darkness Trouble Zombie Safety Confuse Berserk Stop Poison Sleep
X X X X X X X X X X X X
Regen Haste Slow Float Shell Protect Heat Freeze Vanish Doom Mini Reflect
X O O X O O X X X X X O

STEAL ITEM DROP ITEM ELEMENT
256/256 Reflect Ring 256/256 Wing Edge Fire - Water -
64/256 Running Shoes 96/256 Elixir Ice - Wind -
8/256 Battle Bootts 32/256 Elixir Thunder - Holy Svag
1/256 Robe of Lords 1/156 Robe of Lords Earth Immun Shadow Absorberar

TAKTIK:
Förberedelser:
» Du bör helst köra med Zidane, Vivi, Steiner och Dagger. Är de svaga så kör mycket med dem så att de blir starka. Du kan förvisso köra med andra om du vill det men då måste de vara mycket starka.
» Samla mycket så att dina gubbar har hög level.
» Det är aldrig fel med en massa abilities, många ability-stenar, starka vapen och starka rustningar.
» Utrusta Auto-Regen, Antibody, Clear Headed, Body Temp, Auto-Life, Auto-Potion, High Tide,Auto-Haste samt andra abilites du tycker passar.

Striden:
Dagger bör ha abilityn Boost så att hennes Summons tar mer skada. Hon bör också kasta Reflect på Vivi om han kan Reflectx2 abilityn. Vivi får köra Flare på sig själv, han nästan måste kunna den för denna strid. Steiner får köra Flare Sword. Zidane bör ha Mug, Bandit och Master Theif ability utrustade så att han kan stjäla alla Hades toppen saker. Det är även ett plus om Zidane har Ultima Weapon, och Steiner har Ragnarok. Steiner ska brassa på med Shock när helst han kan. Går han i Trance så gäller vanliga attacker. Zidane får köra sin bästa Dyne-attack då han går i Trance. Vivi måste ha Reflect på sig i Trance och kasta två Flare på sig.
Under denna strid så kommer en massa MP att gå åt så se till att inte snåla på dina Elixir eller Ether. Abilityn Half-MP är att föredra på magikerna. Det mesta av Daggers MP går åt att konstant hela alla andra, kasta Protect och Shell samt nån enstaka fet summon.
Regen är ett måste på de som inte har Auto-Regen. Skulle nån dö så återuppliva dem direkt med Life magin och låt Regen ge dem HP. Har du Auto-Life abilityn så är det ett stort plus.
Blir du inte av med Hades tillräckligt snabbt så gör han sin attack Doomsday som närapå dödar alla som inte är starka mot Shadow-baserade attacker. Du skulle kunna snabba upp processen genom att löpa runt i Memoria och ta skada av fiender så att alla dina gubbars Trance-mätare nästan är fulla.
Det gäller att ha tur i denna strid, att slippa hans jobbiga attacker. Även de status-attacker han har är jobbiga då man blir så handikappad av dem. Bota dem så snabbt som möjligt, tveka inte att använda Remedy för att bota alla.

När striden är slut så kan du få handla i Hades Synthesis Shop. Där finns de absolut bästa sakerna. Dagger kan lära sig den starkaste Eidolon:en, Ark. Läs mer på Minispel-sidorna om detta.
Du får även en mängd Exp och AP!