. .

LB fade [100 byte]DB fade [222 byte]LB fade [100 byte]DB fade [222 byte]LB fade [100 byte]

Startsidan

Trance mode
Hemligheter
Walkthrough
Strategier
Karaktärer
Abilities
Nybörjare
Eidolons
Chocobos
Kortspel
Minispel
Fiender
Bossar
Magier
Kartor
Städer
Status
Humor
Fusk
FAQ


Vapen
Armors
Add-Ons
Arm Gears
Head Gears


Ladda hem
Bilder
Musik


<=-   the FINAL FANTASY IX universe   -=>

På en avlägsen planet bor den sorglöse tjuven Zidane. Han är medlem i ett tjuvgäng som åker runt i sitt stora luftskepp Prima Vista. Just denna dag är extra speciell eftersom gruppens ledare, Baku, planerar att kidnappa den vackra prinsessan Garnet av Alexandria. Men då måste de alla ta sig förbi hennes grisigt fula, och enormt rika, moder.

Gänget utger sig för att vara ett resande teatersällskap och försöker kidnappa prinsessan. Men det hela blir väldigt tokigt. Följ denna fantastiska saga om charmige och humoristiske Zidane. Om den stela riddaren Steiner, den vackra Garnet och den klumpiga lilla Vivi som aldrig visar sitt ansikte.

Deras äventyr sprider sig över denna gigantiska planet. Du får uppleva glädje, sorg, spänning och mängder av oförglömliga ögonblick. I denna värld av magi och monster kan allt hända, så var på din vakt.

Välkommen till Final Fantasy IX!


På denna sajt kan du bland mycket annat hitta en komplett guide späckad med allt så att du steg-för-steg kan ta dig genom spelet. Här finns även kompletta listor med ALLA Abilities, Magier, Eidolons, Utrustningar och mycket mer. Samt utförlig hjälp att hitta alla Hemligheter, Minispel med mera. Och självklart flera ton bilder, musik och andra FF9-prylar.
Mycket nöje!


RSS-kanaler Få alla FFUs (inklusive denna sektors) uppdateringar och nyheter direkt på datorn! Läs mer om FFUs RSS-kanaler.


2004-11-17 15:53
Jag skrev introtexten till FF9 redan igår, men glömde att uppdatera med den. Men nu så ligger den uppe och liknar därför mer våra nyare spelsidor eftersom dom också har en kort story om spelet på framsidan.

2004-11-14 02:05
Förut skickade varje länk med en titel till varje sida. Detta var lite irriterande eftersom jag missat att skriva detta på flera länkar. Medskicket av text innebar också en säkerhetsrisk och därför är det nu avstängt.

2004-05-07 14:40
Har rensat bort en massa skräpande filer från sajten samt skrivit om koden lite så att färre filer används till designen. TopNav (den allra översta menyn för hela sajten) ställde också till problem här o skapade en fet svart ram runt sidan, men det är löst nu.
Tillbaks till toppen upp