Guiden  v2.0
Välkommen till den nya Guiden!
Det är version 2.2 och den är anpassad till den nya designen (4 - x) på min FF8 sajt. Alla skivor är nu uppdelade så att de får 8 sidor guide var, utom sista som bara får 4 sidor då den är så kort. Vissa saker omskrivna men jag har ännu inte gått igenom sidorna och rättat stavfel eller andra sorters skrivfel så jag ber på förhand om ursäkt för möjliga sådana.

NYTT! Kolla den nya Innehålls förteckningen över hela guiden. Där kan du hitta vilken del på guide där du ska läsa för att hitta lösningen eller få hjälp på just den platsen där du är i spelet. Du finner även på vilken del av guiden du möter vissa bossar och får nya kompisar och mycket mer.

Innan du börjar med att spela så bör du se till att ha vissa saker till handa:
1- Tillgång till min hemsida för att komma åt guiden, eller en utskrift av guiden (det är tillåtet att skriva ut innehållet i min guide för privat bruk, spridning och kopiering av hela eller delar av guiden är förbjudet enligt lag.
2- Tillgång till koffein haltig dryck, jag rekommenderar Coca Cola. Kaffe eller Red Bull (ingen Vodka i bara, då finns chansen att du däckar) går också.
3- Stäng av telefonen, lås dörren samt sjukanmäl dig (denna punkt är inget måste, du får bara mer tid om du är helt fri).
4- Glöm inte att komma tillbaka till min sida ofta för att kolla uppdateringar och annat skoj och nytt som inträffar ideligen. Och anmäl dig gärna för att få sitens Nyhetsbrev på newsletter sidorna
Början av Skiva 1
10-15 timmar speltid
Början av Skiva 2
15-20 timmar speltid
Början av Skiva 3
10-20 timmar speltid
Början av Skiva 4
2-5 timmar speltid

Här så står det lite förklarningar till guiden som kan vara bra att ha läst så att du kan förstå den.
När du ser ett stycke skrivet i kursiv så är det en så kallad 'hjälp ruta' som går genom något nytt, eller något som kan vara svårt, lite mer i detalj.

Så här ser en tabell ut för bossarna (mer detaljerade tabeller och tips finns på boss sidorna).

Här står namnet
-Ingen bild-
HP: Energi, fet stil är den jag körde. LV: Level, fet stil är den jag körde. AP: Ability points GF: Om bossen är en GF
WEAK: Vad den är svag mot (exempel på magier)
STRONG: Vad den är stark mot (exempel på magier)
ABSORB: Vad den absorberar, får liv utav (exempel på magier)
ATTACKER: Olika attacker och vad de tar i skada. De inom "X" ser man namnet på innan attacken utförs de andra är bara beskrivning utav attacken.
DRAW: Vad det finns för magier man kan använda "DRAW" på. De med stora feta bokstäver är GFs du kan dra och de med små bokstäver i fet stil är de man kan dra från bossen på den aktuella leveln jag körde på.
ITEMS: Vad man kan få för saker och kort efter striden.
TAKTIK:
Här så står en taktik på hur man bäst besegrar bossen, olika magier, GFs samt andra knep som bör tillämpas för att lättast besegra bossen.

("X" betyder att jag inte har nån uppgift på det och "-" betyder att det inte finns något värde för det. T.ex bossen är inte svag, WEAK, mot något så blir det ett "-".)

Längst ner på sidan så finns länkar till föregående sida i guiden, till huvudsidan av guiden samt till nästa sida i guiden. Till vänster så ser du en komplett lista över alla delar i guiden, använd den.


[ Föregående del | Huvudsidan | Börja guiden ]