Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake
 

Vanliga frågor: Final Fantasy VIII

Välj en annan supportkategori

Hur skaffar jag Pulse-Ammo till Squalls bästa vapen?

Jo, först så måste du hitta ett annat föremål då Pulse-Ammo egentligen inte finns. Du får bara Pulse-Ammo genom att förvandla ett visst föremål med Ammo-RF. Föremålet Energy Crystal ger 10 Pulse-Ammo.

Börja med att kolla om Ifrit lärt sig förmågan Ammo-RF i GF-menyn. Om han kan den så gå vidare, annars får du se till att skaffa den först.

Nu så ska du ta dig till Esthar, men inte in staden. Utan landa med Ragnarok, eller stanna din bil eller din gubbe, nära en av stadens vägar. Spara ditt spel och gå upp på en av vägarna. Här ska du nu springa runt i väntan på en fiende som heter Elviole som liknar Elvoret, den flygande bossen i Dollet på skiva 1. Denna flygande best ska du nu kasta magin Scan på. Kolla hans level, är den 40 eller över så är det okej. Annars så får du det mycket svårt att få någon Energy Crystal. Om din egen level är under 40 (på Squall) så besegra fiender till det att Squalls level går över 40 (level 45 eller högre rekommenderas).

Nåväl, om allt är som det ska med din level och Elvioles level så är det bara att dunka på med dina saftigaste GF:s. Men för allt i världen kör INTE Mug på honom för då kan du inte få Energy Crystal av honom då han dör. När han väl dör så ska du få en Energy Crystal och du ska ha en till innan det är klart. Detta kanske låter lite lätt men tänk på att Elviole nästan aldrig dyker upp i strid (en chans på 8-16 strider) och han är väldigt stor och stark.

Nu så har du två Energy Crystals, eller andra komplement, i din ägo. Gå nu in i menyn och in på "Abilities". Välj Ammo-RF bland namnen och leta reda på dina föremål som ska omvandlas i Item-menyn som kommer upp. Välj dina två Energy Crystals så har du helt plötsligt 20 Pulse-Ammo istället. Dessa kan du nu använda för att tillsammans med några andra föremål bygga om Squalls vapen till den bästa modellen.


Visa alla svar direkt »» Hur besegrar jag Adel? Rinoa dör ju bara hela tiden!

» Hur skaffar jag Pulse-Ammo till Squalls bästa vapen?

» Vad är AP för något?

» Hur får jag Squalls bästa limit?

» Du tipsar ofta om en magi som heter Meltdown, hur får man den?

» Vart hittar jag magin Aura?

» Hur lär jag mina GF nya saker?

» Vad ska jag göra för att mina gubbar ska få högre HP och göra mer i skada?

» Hur får jag tag i en GF som jag glömt?

» Vad är det där boost som du skriver överallt i guiden, hur använder man det?

» Hur skaffar jag Squalls bästa vapen?


Visa alla svar direkt »Kontakta oss