Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake
 

Vanliga frågor: Final Fantasy VIII

Välj en annan supportkategori

Vart hittar jag magin Aura?

Den finns bara att dra av en fiende och det är bossen Seifer i fjärde och sista mötet med honom i slutet på skiva 3 i Lunatic Pandora. Det är inte ens säkert att han då har tillräckligt hög level så att du kan dra Aura av honom.

Det bästa stället att skaffa Aura på är därför då du får skeppet Ragnarok. Ta och flyg till nån av öarna "Island closest to Hell" eller "Island closest to Heaven". Kolla den första kartan (ffnet.net-kartan) på Kart sidorna för att se vart de ligger. Landa på en av dig vald ö och rör inte en fena. Spara och gå in i menyn och välj GF. Har du Diablos så välj honom och kolla om du lärt honom "Enc-none" eller "Enc-half".

Har du inte Diablos? Kolla GF sidorna, klicka på Diablos. Har du inte lärt dig "Enc-half" eller "Enc-none"? Läs frågan nedan om hur man lär sin GF nya förmågor. Om du redan har skaffat "Enc-none" så är det bara att utrusta den förmågan på en av dina gubbar (annars måste du skaffa Diablos och/eller Enc-none först). Gå in i Junction-menyn och välj en av dina gubbar som du spelar med, sätt på denne GF:n Diablos och sedan Diablos förmåga "Enc-none".

Nu kan du springa runt på dessa livsfarliga öar utan att möta de starka fiender som finns här. Spring längs öns kant och tryck frenetiskt på X (eller den knapp du valt om du valt en annan). Du kommer nu att hela tiden snubbla över osynliga Draw-Points och dem kan du tömma på bland annat magierna Aura, Ultima, Triple, Meteor och Holy. Med andra ord en massa kraftfulla magier.

Då du tömt alla dessa Draw-Points så kan du åka till den andra ön och då den är tom tillbaka till den första. Så här kan du hålla på i alla evighet eftersom dessa Draw-Points fylls på med nya magier efter cirka 10-15 minuter (ibland kortare tid, ibland längre).


Visa alla svar direkt »» Hur besegrar jag Adel? Rinoa dör ju bara hela tiden!

» Hur skaffar jag Pulse-Ammo till Squalls bästa vapen?

» Vad är AP för något?

» Hur får jag Squalls bästa limit?

» Du tipsar ofta om en magi som heter Meltdown, hur får man den?

» Vart hittar jag magin Aura?

» Hur lär jag mina GF nya saker?

» Vad ska jag göra för att mina gubbar ska få högre HP och göra mer i skada?

» Hur får jag tag i en GF som jag glömt?

» Vad är det där boost som du skriver överallt i guiden, hur använder man det?

» Hur skaffar jag Squalls bästa vapen?


Visa alla svar direkt »Kontakta oss