Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake
 

Vanliga frågor: Community - Forum

Välj en annan supportkategori

Hur fungerar det med bevakningar i forumet?

Om bakgrunden är grön så har tråden / forumdelen ändrats. Om du bevakar en hel forumdel så räknas BARA tillägg / ändring av nya trådar, som uppdateringar, ej deras svar. Du kan här se namnet på forumdelen samt rubriken för tråden på dina bevakningar. Du ser även antal besök samt när tråden uppdaterades. Du kan också radera bevakningar (du får ha max 30 stycken) via den röda handen sist. Väljer du knappen "Uppdatera" så kommer klockslaget som är nu att, istället för det gamla, användas för att kolla om nåt nytt hänt. Klickar du bara på den vanliga länken (trådens namn) så uppdateras INTE tiden. Du kan då alltså kolla en tråd med nya inlägg och sen nästa gång du kollar bevakningen fortfarande se att tråden är uppdaterad, trots att du redan kollat den.

Vi har även en inställning i forumet som gör att dina bevakningar uppdateras om du läser i tråden. Då slipper du klicka på "Uppdatera". Om du svarar på en tråd, eller ändrar ett inlägg i en tråd, som du har bevakad så kommer den att sättas som att du kollat den. Alltså klickar du på länken (trådens namn) och sen skriver nåt där så kommer inte tråden att vara grön i din bevakningslista.

 

Jag vill se det första svaret först i varje tråd. Alltså det senaste svaret sist. Hur gör man då?

Allt sånt här sköter du på sidan för inställningar. Rulla ner till avdelningen med inställningar för forumet.

 

Kan man inte söka efter användare eller inlägg i forumet?

Jo självklart kan man det! Den funktionen har funnits länge, kolla Sök-sidan i forumet och gör dina val och sökningar.

 

Vad har ni för gräns på antal tecken i rubrik och meddelande?

I forumet måste rubriken vara minst 5 tecken lång på trådar. 15 tecken minst i alla inlägg.

 

Jag skrev ett inlägg/tråd för ett tag sen men kan inte hitta den, vart finns den?

Antingen har den spärrats eller flyttats. Om du bevakade tråden du skrev så funkar fortfarande bevakning, använd den för att komma rätt. Om du inte bevakat den eller det var ett inlägg så gå till söksidan (eller ditt Tent) och sök upp alla dina senaste inlägg. Hittar du den inte där så är den spärrad.

 

Kontakta oss