Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake
 

Vanliga frågor: Community - Mognet

Välj en annan supportkategori

Det står att jag har nya mogmails men jag kan inte läsa dem eller hitta dem, varför?

Börja med att ladda om din mogbox en extra gång, eller två. Om det inte hjälper så har du fått för många mogmails. Kolla mätarna högst upp i mognet, den andra mätaren visar hur många mogmails du har och hur många du får ha. Är den full, och siffrorna efter är röda, så har du för många. Du får då radera överflödiga mogmails.

 

Vad har ni för gräns på antal tecken i rubrik och meddelande?

I Mognet har vi inga krav på rubriken, den kan vara helt tom. Men ett mogmail måste innehålla minst 15 tecken för att vi ska anse det vara tillräckligt betydelsefullt för att skicka.

 

Ett mogmail jag har är svar på ett annat men det står att det mogmailet är raderat, varför?

Användarna får själva radera mogmails när de vill och hur de vill. Det betyder att mogmailet du skrev, som personen svarat på, är raderat och därför kan du inte läsa det.

 

Jag skulle vilja skicka / ta emot fler mogmails, är det möjligt på nåt sätt?

Tyvärr hade vi såna enorma mängder med spam och värdelösa mogmails i version 2 av communityn. Därför skapade vi denna spärr så att ni bättre ska tänka över vad ni skickar för nåt. Du får helt enkelt prioritera vilka du ska svara. I nuläget finns inget sätt att öka denna gräns. I framtiden kanske vi inför ett betalsystem så att man kan köpa sig en högre kvot, eller nån annan form av lösning.

Samma gäller antal mogmails man kan ha som max i sin Mogbox.

 

Kontakta oss