Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake
 

Vanliga frågor: Community - Fel och buggar

Välj en annan supportkategori

I mitt Tent står en viss summa Gil men på andra sidor står det annorlunda, varför?

Det är så att vi har två olika värden för Gil. Den som står i ditt Tent är den summa Gil du sammanlagt tjänat in under din tid här på sajten. Då du spelar spel står ett annat värde, nämligen antal Gil du har kvar. Eftersom spelen kostar Gil så förbrukas dina Gil.

Så det värde du ska bry dig om är antal Gil du har kvar. Sammanlagt antal intjänade Gil är för att du ska se hur mycket du dragit in trots förluster.

 

Jag försöker logga in men det står att jag är avstängd, hur ska jag göra?

Om det står att du är avstängd så står där också ett datum när du tidigast själv kan aktivera din användare. Om du stängde av din användare själv eller bannades från chatten så måste du vänta 15 minuter. Har du blivit avstängd på grund av regelbrott så brukar det gälla ett år framöver. Ser du knapparna "Ja" och "Nej" på sidan så klicka "Ja" för att aktivera din användare igen.

 

Jag loggade in från en annan dator och alla mina inställningar försvann, varför?

Nästan alla våra inställningar sparas i Cookies. Det betyder att de är knutna till den dator där du gjorde inställningarna. Byter du dator, tömmer dina cookies eller liknande så får du göra om allt på nytt.

 

Jag kan inte höra musiken i andras Tent trots att de har musik. Varför?

Detta är ett vanligt problem och beror på vilka program du använder. Bäst är att ladda hem QuickTime från www.quicktime.com eller Windows Media Player från www.microsoft.com

Se till att dra hem den allra senaste versionen. Då du installerar den så välj att programmet ska associeras med alla filtyper, i alla fall .midi samt att den ska spela upp musik på webbsidor (denna inställning kan behöva göras i din webbläsare). Har du redan dessa program så se över vilka filtyper programmet är kopplat till, bocka i .mid. Efter det så ska musiken funka, i värsta fall så får du starta om datorn först.

 

Satt och läste på en sida och när jag böt sida så loggades jag ut, varför?

Vi har av säkerhetsskäl en gräns på hur länge man får vara inaktiv på sajten. Den gränsen är 30 minuter, när den tiden gått så loggas du ut. Att vara aktiv betyder att du begär NYA sidor på sajten. Att bara sitta och ladda om samma sida hela tiden räknas ej som att vara aktiv. Den enda sida man kan vara inaktiv på är Vilo-sidan (länk i övre menyn) och där kan du vila i två timmar utan att göra nåt. Efter den tiden loggas du dock ut.

 

På vissa sidor när jag tar ner en meny för t.ex. forumet så hamnar en annan scroll-lista över den.

Detta fel kan vi tyvärr inte göra något åt då det sköts helt av eran webbläsare. Det är så att webbläsaren ritar upp webbsidan stegvis i en speciell ordning. Man kan till viss del påverka detta men i detta fall är det omöjligt. Vi hade en funktion som kringgick detta fel men det sabbade mer än det hjälpte så den togs bort.

Ladda hem webbläsaren Firefox istället så slipper ni felet då den ritar upp webbsidor enligt standard vilket Internet Explorer inte gör.

 

Kontakta oss