Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake
 

Vanliga frågor: Community - Ny medlem / Ej medlem

Välj en annan supportkategori

Hur många användare tillåts man att ha per person?

Man får bara ha en användare per person. Vi kommer att omedelbart stänga av alla användare som du skapar efter den första du skapade. Vill du byta användare så stäng av din nuvarande användare och skapa sen en ny. Hittar vi dubbla användare så kommer vi att utdela ENORMA straff, till exempel ta alla era Gil, stänga av er från vissa delar på sajten och mycket annat. I grövre fall blir det permanent avstängning.

 

Jag vägrar att gå med på era regler, kan jag ändå bli medlem?

Om du inte godkänner, och läser, precis alla våra regler så får du inte vara medlem här. Om vi uppfattar att nån användare bryter mot våra regler, oavsett om denna accepterat dem eller ej, så kommer den användaren att stängas av och hållas ansvarig för allt den gjort.

 

Jag kan inte skapa en användare, vad ska jag göra?

Alla får skapa max en användare på sajten. På grund av att många har svårt att räkna till ett så tvingas vi ibland låsa funktionen att skapa användare för vissa. För att vara säker på att kunna skapa en användare så använd din egna hemmadator, läs reglerna noga, ha en aktiv mail (som du kollar ofta) och fyll i all information korrekt. Då ska det gå utmärkt förutsatt att du inte redan har en användare.

Om det är så att du inte får mailet med lösenordet så läs på sidan för där står det tips. Det är nämligen så att speciellt Hotmail inte gillar våra mail så de slängs i skräpkorgen eller bland skräpposten (spam). Alltså får ni kolla den extra noga, eller lägg till webmaster@ffuniverse.nu som en godkänd avsändare.

 

Jag har aldrig spelat Final Fantasy, kan jag ändå bli medlem här?

Javisst får du det! Men tänk dock på att det snackas rätt mycket Final Fantasy här. Och det mesta är Final Fantasy-relaterat (frågesporten, spelen osv).

 

Jag skrev in mitt namn, ålder, kön (eller annat) felaktigt, kan jag få ändra det?

Som det står på den sidan där man ändrar namn och sånt så är det bara att mogmaila en motivering till Webmaster. Inkludera så klart vad det är som ska bytas och vad det ska bytas till.

 

Vad betyder de små ikonerna före allas användarnamn?

Ikonerna visar vilket kön användaren har samt om denna är online. De blåa ikonerna är för killar och de rosa för tjejer. Om ikonen lyser skarpt, färgen är skarp, så
är användaren online. Är färgen svag, lite genomskinlig och vit, så är användaren inte online. Kolla ditt Tent så förklaras dessa ikoner och många fler.
Man: Online = Man online, Offline = Man offline
Kvinna: Online = Kvinna online, Offline = Kvinna offline

 

Kontakta oss