Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Tifa - Advent Children
Kolla vår Bravely Default-guide Annons
Start Medlem Mognet Forum Chatt Skoj Golden Saucer Hjälp & Support
Logga in LOGGA IN - - -
SKAPA
Mogs hjälpmeny
 Nyfiken på om du borde bli medlem här eller ej, Kupo? Läs mer om varför just du borde bli medlem!
Bli medlem redan nu!

Tillgång till hela forumet
Forumet är stort och växer dagligen. Vi har därför delat in det i flera kategorier, självklart mest Final Fantasy och TV-spel. Vi har bland annat "FF-Akuten" dit du vänder dig när du kört fast i ett Square Enix-spel. Samt "FFUniverse" där du kan skriva vad du själv vill ha på communityn! De flesta funktionerna vi har idag är tack vare den forumdelen! I forumet kan du självklart även bevaka favorittrådar, söka och mycket annat.
Bli medlem »

En egen Mogbox
Mognet är communityns interna mail-system och funkar samtidigt som en gästbok. Där kan du läsa dina mogmail (brev) och skriva till dina kompisar. Du kan givetvis radera mogmail samt blocka användare att skriva till dig. Du kan även få dina mogmail till din vanliga mail!
Bli medlem »

Vår chatt
Här kan ni enkelt och direkt snacka med likasinnade. Det är bara att skriva och läsa, chatten uppdateras självklart automatiskt. Du kan även sätta färg och form på det du skriver, samt skriva privat till någon. Vi har också en funktion som kallas "Plinga". Men den så kan du fråga nån besökare om de vill komma till chatten. Alla kan självklart slippa bli plingade genom att stänga av funktionen eller blocka användaren.
Bli medlem »

Din egna sida: Tent
På alla communitys får man skapa en egen sida, här på FFU kallar vi dem för Tent. Ert Tent är lite extra här eftersom det är så enormt varierande. Vi har ett flertalt helt unika designer att välja på. Du kan färga ditt Tent som du vill, även texten du skriver där. Du kan också ha en låt spelandes i bakgrunden och ladda upp en bild på dig själv.
Bli medlem »

Spel och annat skoj!
Likt alla FF-spel så har vi en massa spel och minispel här. De är olika stora och går ut på olika saker. De flesta kräver att du betalar eller satsar en summa Gil, men kan då vinna fler Gil eller andra priser. Exempel på sådana spel är hänga gubbe och frågesport. Vi har även en mängd Flash-spel (t.ex. Tetris) och mycket mera!
Bli medlem »

Tävlingar - med priser!
Som medlem kan du också delta i våra tävlingar som dyker upp då och då. Det kan vara allt från att komma på en slogan till att göra något för sajten. Priserna består av allt möjligt, oftast är det en stor bunt Gil eller nån annan förmån.
Bli medlem »

Medlemmarnas Fanart
Medlemmarna kan skicka in sina teckningar med FF-motiv och få dem upplagda på communityn. Detta är ett utmärkt sätt att visa vad man kan! Vi har över 100 fanarts som ni kan kolla på.
Bli medlem »

Enkelt och anpassningsbart
Communityn är väldigt stor och kan verka svår till en början. Men vi har flera pedagogiska sidor med bilder och text som förklarar hur allt fungerar. Vi har också ett speciellt mål att du själv bestämmer hur communityn ska fungera. Därför har vi mängder av inställningar så att du kan bestämma hur saker och ting ska se ut och fungera!
Bli medlem »

Support, uppdateringar, gratis
Självklart ger vi gratis support på sajten (och även på ett flertal FF-spel!). Vi försöker uppdatera Communityn så ofta som möjligt. Dyker nåt fel upp så försöker vi lösa dem på stört.
Bli medlem »

Att bli medlem är enkelt och givetvis helt gratis, så varmt välkommen!


Så ta och skapa en användare redan nu!
x