Senaste nytt: (2015-06-16 08:49) Den kommer! Final Fantasy VII - remake

Tifa - Advent Children
Kolla vår Bravely Default-guide Annons
Start Medlem Mognet Forum Chatt Skoj Golden Saucer Hjälp & Support
Logga in LOGGA IN - - -
SKAPA
Mogs hjälpmeny
 Nyfiken på om du borde bli medlem här eller ej, Kupo? Läs mer om varför just du borde bli medlem!
Våran Community, och hela sajten med för den delen, är väldigt stor och innehåller många delar och funktioner. För att som ny här kunna hitta rätt och enklare lära sig allt så har denna sida skapats. Vi har i länkmenyn ovanför en ikon med ett frågetecken som tar dig direkt hit. Denna avdelningen samlar alla hjälpsidor som sajten har, samt allmänna tips.

Ett bra tips att tänka på när du surfar runt här på FFU, främst i Communityn och på Nyhetssajten, är att nästan alla saker har små hjälptexter. Om du ser en ny ikon så kan du vila musen över den så kommer det fram en kort beskrivning som kan underlätta. Vi har även liknande beskrivningar för andra saker, som till exempel länkar, bilder och förkortningar som den för FFU ovanför. Sådana beskrivningar finns inte över allt men saknas det nånstans så kontakta oss.Våran lilla Hjälp-ikon
Hjälp Du kanske sett denna ikon nånstans på sajten redan. Den lägger vi ut på ställen där mer information kan behövas skrivas ut. Vilar du musen över ikonen så kommer det upp lite hjälpande text. Om denna text är för lång eller kräver mer förklaring så kan ni även klicka på ikonen för att komma åt mer information.

Tyvärr har vi inte lagt ut denna ikon på precis alla knepiga ställen, men vi arbetar på det. Så om ni skulle finna nåt som ni tycker är krångligt och vi inte har nån hjälp där så tveka inte att kontakta Webmaster. Han bits inte.I länkmenyn för hjälpen hittar du flera olika val. Här tänkte jag bara lite kort och snabbt gå igenom vad du finner där. Vissa hjälpsidor kan du bara komma åt som inloggad.

HJÄLP & SUPPORT
Under denna rubrik samlar vi denna sida: "Introduktion". Vi har även sidan "Vanliga Frågor" där vi svarar på alla de vanligaste frågorna som besökarna ställer till oss. På "Support" finner du ett formulär för att när som helst kunna kontakta oss angående olika saker. Det kan vara att du tycker nåt är svårt, nåt inte funkar eller liknande. Du kan även där få support med ett flertal FF-spel!

HJÄLPSIDOR
Inom olika avdelningar på Communityn så har vi separata hjälpsidor med mer info. "FFU & Communityn" visar hur våran så kallade TopNav (menyn allra längst upp på alla sidor) funkar. Den visar även hur Communityns menyer funkar. Får inte heller glömma att den visar hur man skriver och förändrar sin text i t.ex. forumet. Via "Mognet"-länken så finner ni en bild på en Inbox där vi förklarar vad allt betyder och hur det fungerar, vi listar även alla ikoner som används där. För "Forumet" förklarar vi alla ikonerna samt funktionerna. Näst sist är "Chatten" där vi har en bild över hur chatten ser ut och vad som är vad. Sist är en lista på alla våra "Smileys" samt vad de står för och i vilka lägen de passar att användas.
x