Navigation
startsida
nybörjarguiden
bossar
historia
kartor
karaktärer
guiden
monster
assimilate ability
recensionen
tips & trix
citat
bibliotek
leksaker

Media
bilder
downloads

Hitta alla de 13 minkus
01
Område: Village
Plats: När du precis lämnar staden och springer mot twinpeak, spring till vänster tills du kommer till ett träd så ser du den. Vid klippan vid Steamwood Administration.

02
Område: Village
Plats: Vid klippan över Gondola Lift utanför staden, vid ingången till övre gruvan.

03
Område: Källan under kyrkan
Plats: Vid källan nära där du hittar kyrk gonggongen.

04
Område: Somnolent Forest
Plats: Spring igenom en hemlig trä vägg i närheten av skylten som visar vart steamwood och meandering forest ligger. I närheten av den andra bryggan.

05
Område: Somnolent Forest
Plats: I mellan de två brygger vid ån. Använd water scroll för att springa dit.

06
Område: Somnolent Forest
Plats: Där du hittar wind scroll statyn. Du behöver ha fire scroll aktiverat för att ta dig hit. Vägen till fire scroll platån är en liten ingång vid water scroll statyn.

07
Område: Steamwood Forest
Plats: Nära wind scroll platån uppe i en klippa. Du behöver ha earth scroll aktiverad för att ta dig hit. Använd dig av earth scroll platån så att en bergsbit faller ner och försvinner så att du kan klättra upp.

08
Område: Twinpeak Mountain
Plats: Spring förbi de 3 pålarna och inåt genom floden med water scroll till en plats du kan stå på. Ladda upp en ny bubbla och spring vidare innåt så hittar du den.

09
Område: Twinpeak Mountain
Plats: Den är uppe på en klippa långt till vänster från memory boxen (där du utmanar Rootrick att klättra upp för en vägg). Klättra upp och dubbelhoppa ut till platsen.


10
Område: Hell’s Valley
Plats: Där du slåss mot earth crest guardian Skullpion. Spring hit efter att du har besegrat honom.

11
Område: Underjords sjön
Plats: Den finns på en liten kant som du hittar genom att hoppa över till den genom att snurra runt på stenen. Den ligger inne under den stora fläkten och till vänster. Du behöver ha gruvan öppnad för att ta dig hit.

12
Område: Övre gruvan
Plats: När du väl hoppat ner, spring in till vänster om den döda röda myran. Du måste ha kommit så långt att du fått inträde till denna ingång över gongola lift (kapitel 5)

13
Område: Övre gruvan
Plats: Den är under den avstängda vind tunneln där du kan klättra upp. Den springer runt jämte de två Cure Worms som krälar runt.

Kortspel mot Macho
Du kan spela kort vs Macho där du gissar om nästa kort kommer bli högt eller lågt. I början kostar det 100 drains och det dubblar för varje gång du vinner. Lyckas du vinna alla 10 gånger så har du tjänat ihop ungefär 100.00 drains, inte illa.

Växterna växer
Använd water scroll och skjut bubblor på Hopper eller Ice Plan så kommer de att växa I storlek.

Snabba pengar
01
Du kan om du har tur vinna massvis med drains genom att utmana Macho i hans kortspel.

02
Vid Steamwood Forest så finns det en plats där du kan springa in och hoppa upp en klippa och sedan springa in på ett rör och hitta en 500 drain. Springut och in från Grillin’ Village.

03
Det finns en palts inne i gruvan till höger efter att du hoppat ner vind tunneln där det ramlar ner massa maskar. Detta är lätt den bästa platsen att levla upp dina förmågor och det är ett bra sätt att tjäna pengar på.