Navigation
startsida
nybörjarguiden
bossar
historia
kartor
karaktärer
guiden
monster
assimilate ability
recensionen
tips & trix
citat
bibliotek
leksaker

Media
bilder
downloads

I Allucaneet Kingdom’s slott så tvingas den unga prinsessan Fillet kalla på den legendariske brave fencer musashi. Han får inte komma tillbaka till sin ursprunglige värld förutom om han hittar Sword of Luminesence, Lumina. Han får med sig på sitt äventyr svärdet Fusion som är hans fäktnings svärd som har kraften att absorbera fiendens skills.

När han väl återkommit så får han se att prinsessan Fillet blir kidnappad av Rootrick som tillhör gruppen Thirstquencher Empire. För att komma tillbaka till sin egen värld så måste han rädda prinsessan och stoppa Thirstquencher Empire för gott.

 


Japan 1998-07-16

Amerika 1998-09-30

 

2006-10-31 17:08
Skrivet av skaparen Wettrix: Sidan är uppe nu, äntligen. 1½ månads jobb, trodde det skulle gå snabbare men nej det stod still ett tag men det är iaf uppe nu. Sidan är inte helt klar ännu och det fattas en del av guiden som jag ska fixa upp när jag får tid. Även fattas det två leksaker som jag inte har en aning om, ska testa en teori när jag får tid och se om jag lyckas få dem. Och slutligen så fattas det information om hur man hittar alla de 35 försvunna Allucaneet Kingdom-personalen som ska komma till Tips & Trix-sidan senare med. Men annars kan ni bara njuta av det stora bildgalleriet, och köp detta spelet för det är oförglömligt.


All design och text på denna sektor är skriven av Wettrix om inget annat anges. Effektivisering av HTML-koden av Webmaster.